Zidane: - Alt kan skje med Ødegaard før vinduet stenger

Real Madrid-sjefen er imponert av nordmannen.
fotball

Med fraværet til Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Pepe, Toni Kroos og muligens Karim Benzema stiller mesterligavinneren med færre profiler mot Sevilla enn det trønderske fotballpublikummet hadde sett for seg.

Det blir heller ikke noe nytt møte for Martin Ødegaard, som fortsatt kun står med én opptreden for Los Galacticos siden han forlot Strømsgodset etter 1-4-tap på Lerkendal i 2014. — Martin er med oss, han. Han har gjort tingene sine bra i sommer og han har imponert meg, sier Zinedine Zidane.

— Han trenger spilletid

Nå er spørsmålet om manglende spilletid kan føre til at Ødegaard må tenke nytt. Spekulasjonene om utlån til en mindre klubb har pågått lenge.

Det er store spekulasjoner rundt hvor Martin Ødegaard spiller neste sesong.  Foto: NTB Scanpix

— Alt kan skje, det er lenge til 31. august. Min tanke for ham er at han skal spille, men i Real Madrid er det mange gode spillere. Han trenger spilletid, sier Zidane.Real Madrid-manageren var sjefen til Ødegaard på Castilla da den daværende 16-åringen kom til Madrid vinteren 2015, før han ble forfremmet til hovedtrener i januar 2016.

Benzema usikker

Allerede i første sesong tok han altså hjem Mesterliga-trofeet mot erkerival Atletico Madrid i finalen i mai. Av de elleve som startet finalen i Milano er det bare fem som mandag satt på flyet til Trondheim.

— Jeg tenker ikke så mye på det, for slik er hverdagen. Det har vært et EM og det er hardt etter en lang sesong. Jeg skulle ønske alle var klare, men det er viktigst at de er hjemme og bli klare til sesongen. Cristiano og Pepe er fremdeles hjemme med skader. Alle andre som er skadefri er her, sier Zidane.

Karim Benzema har fremdeles status som usikker etter et skadeavbrekk. Zidane vil ikke ta noen sjanser med den franske spissen.

— Sevilla har en del av hjertet mitt

— Han er okei. Han spilte ikke de to siste kampene, men vi skal ikke risikere noen ting. Han har forberedt seg godt, så får vi se i morgen. Viktigste er at han er med, sier Zidane.

For kaptein Sergio Ramos blir det nok et spesielt møte med klubben han forlot til fordel for Real Madrid sommeren 2005. — Sevilla har en del av hjertet mitt, for meg er det bare to klubber. I morgen spiller jeg uansett for Real Madrid og jeg skal førge for at trofeet går til Madrid, sier Ramos.