Zlatan: - Jeg blir i PSG hvis de bytter Eiffeltårnet med en statue av meg

Zlatan Ibrahimovic bekrefter at han neppe er PSG-spiller neste år.
fotball

Først scoret han fire mål i 9-0-seieren over Troyes som sikret PSG seriegullet med åtte kamper igjen å spille. Så gikk Zlatan Ibrahimovic langt i å bekrefte at han ikke spiller i den franske hovedstadsklubben i høst.

— Slik det ser ut i dag, spiller jeg ikke i PSG neste sesong, sier svensken til BeIN Sports.

Ibrahimovics kontrakt går ut til sommeren og han kan dermed gå gratis til en annen klubb. Han har vært kraftig koblet til flere Premier League-klubber, men én ting kan imidlertid få ham til å bli i Paris:

— Hvis de bytter Eiffeltårnet med en statue av meg, så lover jeg å bli, sier Ibrahimovic spøkefullt.

Håper Zlatan blir

PSGs klubbpresident Nasser Al-Khelaifi har lenge holdt seg taus rundt Zlatan-ryktene, men røpte søndag at han håper spissen blir i klubben også neste sesong.

— PSG er magisk. Zlatan er magisk. Vi vil at han skal bli og kommer til å prate med han, sa Al-Khelaifi til Sky Sport Italia.

Det ble ikke mindre rart etter nok en stor kamp av Ibrahimovic i 9-0-seieren mot Troyes. Ibrahimovic var målløs da lagene gikk til pause med hovedstadslaget i føringen med 3-0 etter mål fra Edinson Cavani, Javier Pastore og Adrien Rabiot.

Men etter hvilen skulle den svenske stjernen virkelige skinne. Han gjorde 4-0 ett minutt ut i 1. omgang. Han fulgte opp med 5-0 sju minutter senere. Det var for øvrig hans 100. mål i den franske toppserien. Etter 56 minutter hadde han fullført sitt hat trick, før han fastsatte sluttresultatet til 9-0 like før slutt.