Langrennsstjernenes siste påfunn: Drømmer om eliteserien

«Byåsen Broilers» er Didrik Tønseth og Emil Iversens nye prosjekt. Og langrennsgutta leker ikke hockey.
langrenn

Det er et høyt samlet O2-opptak på isen når Byåsen Broilers har sin første offisielle fellestrening.

– Vi satser på opprykk til GET-ligaen om fire år, melder Tønseth - og hevder at han ønsker å bli tatt seriøst.

Trippel Vasaloppsvinner på isen

Foruten Didrik Tønseth og Emil Iversen, er trippel Vasaloppsvinner John Kristian Dahl på isen. Verdenscupløperne Mathias Rundgreen og Kent Ove Clausen er også med. I tillegg jobber Tønseth i kulissene med å få inn enda mer lungekapasitet.

Følg Broilers på Insta

Langrennsgutta selv hevder altså at de har begynt «veien mot eliteserien». Du kan følge deres nye karriere ved å følge @xcbroilers på Instagram.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

langrenn