Se kjærestens rørende farvel til Skofterud

Marit Stenshorne tok sitt siste farvel.
langrenn
  • Se den rørende talen i videovinduet øverst

Den populære langrennsløperen Vibeke Skofterud ble gravlagt i Eidsberg kirke i Østfold, torsdag.

Familie, venner og flere personer fra Idretts-Norge var til stede for å ta farvel med Skofterud, som omkom i en vannscooter-ulykke i Arendal søndag 29. juli.

Skofteruds mor og storebror leste opp korte hilsener, før Skofteruds samboer Marit Stenshorne tok farvel.

– Vibeke er det mest levende mennesket jeg har møtt. Hun kom inn i livet mitt som en virvelvind og tok meg med storm. Et herlig kaos med masse latter, leting etter bilnøkler og bankkort som var borte. Kunnskap, omsorg, kjærlighet og takknemlighet, sa Stenshorne i sin tale.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

langrenn