Anne Rimmen ferdig i NRK

NRK-profilen melder overgang til TVNorge. Blir sentral del av kanalens OL-satsing.

Anne Rimmen på Idrettsgallaen på Hamar.  Foto: Terje Bendiksby, NTB scanpix

mesterskap

– Dette gleder jeg meg veldig til. For oss som jobber med sport er OL kanskje det største du kan være med på. Jeg har hatt en fantastisk tid i NRK, og er takknemlig for alt jeg har fått være med på. Men nå er jeg klar for nye utfordringer, sier Anne Rimmen i en pressemelding.

Hun er blitt et kjent fjes på NRK, men velger nå å gå samme vei som den tidligere Nytt på nytt-programlederen Jon Almaas.

Discovery har sikret seg OL-rettighetene fra 2018 til 2024, og Anne Rimmen er tiltenkt en sentral rolle i TV-gruppens OL-satsing. 

– Discovery og Eurosport er ambisiøse og satser stort, og jeg er glad for å få bli en del av laget som nå bygges frem mot OL i Pyeongchang. Men før OL skal jeg også jobbe med et spennende underholdningskonsept på TVNorge. Så det er mye gøy å se frem til, sier Rimmen.

Eivind Landsverk er programdirektør i TVNorge og Discovery. Han er svært glad for Rimmens overgang.

– Anne er en av de aller beste programlederne vi har i Norge. Hun er suveren på direktesendinger, og har masse erfaring å bidra med inn i sportsredaksjonen som Jan-Erik Aalbu nå er i ferd med å bygge. Men hun er også tiltenkt en viktig rolle i et nytt underholdningskonsept som kommer på TVNorge til våren. Jeg kan ikke si så mye mer om det foreløpig, men det er noe jeg har veldig stor tro på, sier Landsverk.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

mesterskap