Anne Rimmen ferdig i NRK

NRK-profilen melder overgang til TVNorge. Blir sentral del av kanalens OL-satsing.

Anne Rimmen på Idrettsgallaen på Hamar.  Foto: Terje Bendiksby, NTB scanpix

mesterskap

– Dette gleder jeg meg veldig til. For oss som jobber med sport er OL kanskje det største du kan være med på. Jeg har hatt en fantastisk tid i NRK, og er takknemlig for alt jeg har fått være med på. Men nå er jeg klar for nye utfordringer, sier Anne Rimmen i en pressemelding.

Hun er blitt et kjent fjes på NRK, men velger nå å gå samme vei som den tidligere Nytt på nytt-programlederen Jon Almaas.

Discovery har sikret seg OL-rettighetene fra 2018 til 2024, og Anne Rimmen er tiltenkt en sentral rolle i TV-gruppens OL-satsing. 

– Discovery og Eurosport er ambisiøse og satser stort, og jeg er glad for å få bli en del av laget som nå bygges frem mot OL i Pyeongchang. Men før OL skal jeg også jobbe med et spennende underholdningskonsept på TVNorge. Så det er mye gøy å se frem til, sier Rimmen.

Eivind Landsverk er programdirektør i TVNorge og Discovery. Han er svært glad for Rimmens overgang.

– Anne er en av de aller beste programlederne vi har i Norge. Hun er suveren på direktesendinger, og har masse erfaring å bidra med inn i sportsredaksjonen som Jan-Erik Aalbu nå er i ferd med å bygge. Men hun er også tiltenkt en viktig rolle i et nytt underholdningskonsept som kommer på TVNorge til våren. Jeg kan ikke si så mye mer om det foreløpig, men det er noe jeg har veldig stor tro på, sier Landsverk.