Norsk-svensk skiskytter kollapset i målområdet: Til sykehus i ambulanse

Dramatikk på stafatten i Rupholding.

Torstein Stenersen ble liggende i målområdet.  Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

skiskyting

Skiskytteren Torstein Stenersen kollapset etter å ha gått 1. etappe for Sverige i fredagens verdenscupstafett og ble sendt til sykehus i ambulanse.

Stenersen, som opprinnelig er nordmann og fra Målselv, tapte veldig mye på den siste sløyfen etter stående skyting og vekslet som nummer 24 av de 26 deltakende lagene. Deretter sank han sammen i målområdet.

Ifølge de svenske legene er sykehusbesøket bare for sikkerhets skyld. Landslagslegen ble med i ambulansen. På sykehuset skal det undersøkes om Stenersen har en infeksjon i kroppen eller om han bare led av dehydrering.

– Vi får håpe at det ikke er noe alvorlig. Han ble sendt til sykehus i Ramstein, og de (legene) har det nok under kontroll. Dette er slik som kan skje under tøffe konkurranser, sa Sveriges trener Wolfgang Pichler til NTB.

(©NTB)

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

skiskyting