Sprekpodden: Dette bør du gjøre for å få nyttårsforsettene til å vare

Disse spørsmålene bør du stille deg før du setter opp nyttårsforsettene.

Tim Rudi Veiteberg (t.v.) er gjest i ukens podkast.   Foto: Ingar Storfjell

sprek

I disse dager ønsker mange å begynne et nytt og bedre liv. Men hvordan bør du egentlig tenke for å få til en endring på sikt?

I denne ukens podkast har vi med oss lederutvikler og rådgiver i Mind, Tim Rudi Veiteberg.

Han snakker om hvilke spørsmål du bør stille deg selv før du setter opp nyttårsforsettene. Hvilke scenarioer bør du egentlig ha tenkt gjennom? Og hva gjør du den dagen du føler at nyttårsforsettene er i ferd med å glippe?

Sprekpodden kommer ut hver tirsdag og har som mål å inspirere og hjelpe til en sunn livsstil.

Her kan du høre oss/laste oss ned i iTunes.

Her kan du høre oss i Spotify.

Eller du kan høre oss i Soundcloud:

Nedenfor kan du lese noen av sakene våre om livsstilsendringer:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sprek