Sprekpodden: Disse fjellturene bør du gå i sommer

Hør tipsene i denne ukens episode av Sprekpodden.

TURGLAD? Vi hadde besøk av Mari Stephansen i ukens Sprekpodden. Her er hun med programlederne Silje Dyregrov (t.h.) og Halvor Ekeland.  Foto: Rolf Øhman

sprek

Drømmer du om langstrakte sletter og høye fjell? Om stille stunder ved et vann eller en vakker solnedgang?

I dagens episode av Sprekpodden har vi besøk av Mari Stephansen, kommunikasjonsrådgiver i Den Norske Turistforening (DNT).

Hun gir råd til hvilke fjellturer du kan gå i sommer. Hør hva hennes favorittur er og om de ukjente turperlene.

Sprekpodden kommer ut hver tirsdag og har som hensikt å inspirere og hjelpe folk til en sunnere livsstil.

Her kan du høre oss/laste oss ned i iTunes.

Her kan du høre oss i Spotify.

Eller du kan høre oss i Acast:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sprek