Kristoff falt av mot slutten - endte på 47.-plass

Toms Skujins fra Latvia var best på den tredje etappen av Tour of California tirsdag.

Alexander Kristoff var som forventet beskjedent plassert på den tredje etappen av Tour of California tirsdag.   Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

sykkel

Alexander Kristoff endte på 47.-plass som beste norske.

Den tredje etappen i verdenstourrittet var en kupert etappe fra King City til Laguna Seca med en del tøffe partier underveis.

Trek-rytteren Skujins var derimot ustoppelig vant med 3 sekunder foran amerikanske Sean Bennett, mens australske Caleb Ewan vant spurten i hovedfeltet foran VM-vinneren Peter Sagan. De kom 8 sekunder bak.

Kristoff hang ikke helt med mot slutten og endte på en 47.-plass 1.12 minutter bak vinneren i mål. Hans lagkamerat i UAE-laget, Sven Erik Bystrøm ble nummer 73, slått med 5.57.

I sammendraget er det fortsatt colombianeren Egan Arley Bernal som leder takket være mandagens seier. Han har 25 sekunder til gode på polske Rafal Majka.

Torsdag er det en tempoetappe på kjøreplanen, mens fredag er den en paddeflat etappe hvor spurterne ventes å gjøre opp om seieren. Rittet avsluttes lørdag.

(©NTB)

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sykkel