Kristoff må vente på sin første seier for sesongen

Fjerdeplass på fjerde etappe i Dubai fredag.

Alexander Kristoff ligger på åttendeplass i sammendraget i Dubai.   Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

sykkel

Alexander Kristoff jakter fortsatt på sin første seier for sesongen. Fredag ble det 4.-plass på den 4. etappen i Tour of Dubai. Italienske Sonny Colbrelli vant.

Det var den unge amerikanske syklisten Brandon McNulty som forsøkte seg med et frekt brudd. Med to kilometer igjen var avstanden krympet til under minuttet og med 100 meter igjen ble han tatt igjen. Det var italieneren Sonny Colbrelli som var raskest i motbakkespurten.

Etappen var 172 kilometer med start fra Skydive inne i Dubai og med avslutning ved Hatta-demningen. Danske Magnus Cor Nielsen ble nummer to med Timo Roosen på tredje.

I sammendraget er det den italienske spurteren Elia Viviani som er best. Han har 2 sekunder til gode på Nielsen. Kristoff rykket opp til åttendeplass, 14 sekunder bak. Rittet avsluttes lørdag.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sykkel