Kristoff sesongdebuterte – ble nummer fire etter massespurt

Måtte se seg slått i sitt første ritt for nytt lag.

Alexander Kristoff ble nummer fire på den første etappen av Dubai Tour.  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

sykkel

Alexander Kristoff endte på fjerdeplass i sitt første ritt for UAE Team Emirates.

Nordmannen satt i en brukbar posisjon da det endte i massespurt, men måtte se seg slått. Seieren på åpningsetappen av Dubai Tour gikk til nederlandske Dylan Groenewegen.

Danske Magnus Cort Nielsen og italienske Elia Viviani ble henholdsvis nummer to og tre etter det som omtales som en «smått kaotisk» spurt.

– Jeg synes egentlig vi kjørte veldig bra, men vi klarte ikke å ta kommandoen. Da sitter vi oppi alt trøbbelet. Jeg måtte bremse ganske mange ganger, men det må alle andre som sitter der også, sier Kristoff til TV 2.

Flere stjerner måtte slippe tidligere i spurten. Blant andre Marcel Kittel, Mark Cavendish og John Degenkolb ga opp før målstreken.

Truls Korsæth, Sven Erik Bystrøm og Amund Grøndahl Jansen er øvrige nordmenn med i Tour of Dubai, som består av fem etapper. Rittet avsluttes lørdag.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sykkel