Norsk sykkeltalent til sykehus

Susanne Andersen brøt ritt i Nederland.

Susanne Andersen måtte bryte Amstel-rittet søndag. Her fra VM i Bergen i fjor.  Foto: JON OLAV NESVOLD / BILDBYRÅN NORWAY

sykkel

Det norske sykkeltalentet Susanne Andersen måtte bryte kvinneutgaven av Amstel Gold Race søndag.

19-åringen fra Stavanger ble fraktet til sykehus, men ifølge TV 2 er det ikke kjent hva som har skjedd med stortalentet.

– Hun fikk en smell i hodet, men var klar og oppegående. Hun ble sendt til sykehus for sjekk, sier Hitec-sjef Karl Lima ifølge kanalen.

Susanne Andersen syklet inn til en sterk syvendeplass i landeveisrittet under VM i Bergen i fjor høst.

Regjerende verdensmester Chantal Blaak hadde mest krefter på de siste meterne og vant Amstel Gold Race søndag. Nærmest seg på resultatlisten hadde hjemmefavoritten en annen nederlandsk syklist, Lucinda Brand.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sykkel