Tour de France-trofeet er borte. Nå er politiet på saken.

Sykkelstjernen Geraint Thomas har ikke lenger det synlige beviset på at han vant sommerens Tour de France. Nylig ble han offer for et frekt tyveri.

Geraint Thomas har ikke lenger Tour de France-trofeet sitt.  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

sykkel

Det er Team Sky som selv offentliggjør opplysninger om det stjålne trofeet onsdag.

Den britiske sykkelgiganten har den siste tiden hatt med seg et knippe trofeer, blant dem Tour-pokalen, på flere arrangementer slik at fansen skulle få ta dem nærmere i øyesyn.

Nylig ble Tour de France-trofeet lånt ut til sykkelleverandøren Pinarello under et show i Birmingham.

– Under opprydningen etter arrangementet ble dessverre trofeet et øyeblikk stående ubevoktet og stjålet, skriver Team Sky.

Sykkellaget opplyser videre at det er innledet politietterforskning i sakens anledning.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sykkel