Tyske medier: Tidligere Tour de France-vinner arrestert for angrep på prostituert

Jan Ullrich ble arrestert fredag morgen etter å ha angrepet en prostituert i Frankfurt, opplyser politiet.

Jan Ullrich er i politiets varetekt, sier en talsmann til AFP.  Foto: ARND WIEGMANN / X00493

sykkel

– Han er i politiets varetekt, sa en talsmann til AFP.

Han la til at Ullrich var «påvirket av alkohol og narkotika».

Ullrich skal ha skaffet en prostituert til femstjernershotellet Villa Kennedy i Frankfurt, skrev Bild.

Men han skal så ha kommet i en krangel med «eskorten», før han skal ha «angrepet henne fysisk og skadet henne», uttalte politiet.

Trøbbel

Det er ikke første gangen Ullrich havner i problemer. For kun én uke siden ble han anholdt i 24 timer etter at han skal ha prøvd å komme seg inn i huset til naboen sin, den tyske skuespilleren Til Schweiger, og truet ham.

Etter episoden i Spania sa Ullrich tidligere denne uken at han ville legges inn til rehabilitering og søke hjelp for sine alkohol- og narkotikaproblemer.

Ullrich skal ha returnert til Tyskland torsdag for å starte behandling, før han havnet i problemer igjen, skriver Bild.

Vant Tour de France

I 2017 ble han dømt til betinget fengsel for å ha forårsaket en trafikkulykke i påvirket tilstand. Han fikk en dom på 21 måneders betinget fengsel.

Ifølge aktoratet i rettssaken i Sveits var det bare flaks at ingen mistet livet i ulykken for fire år siden.

Ullrich ble for 21 år siden, da han var 23 år gammel, første tyske sammenlagtvinner av Tour de France. Senere havnet han i dopinggarnet og ble utestengt. I 2013 medga han å ha dopet seg som aktiv.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sykkel