- Jeg har absolutt ikke lyst til å gi meg

Skihopper Anders Jacobsen tror og håper han finner tilbake til gammel storform.

Anders Jacobsen.  Foto: NTB Scanpix

vintersport

Hoppukevinneren i 2006/07, Anders Jacobsen, prøver fortsatt å bli helt friskmeldt og smertefri etter at han falt i Planica i mars i fjor.

Sist sesong var preget av middelmådige resultater for Hønefoss-gutten, og han har gjort det klart at han ikke engang vil være med kommende sesong dersom han ikke føler seg klar.

— Jeg har vært med så lenge i dette gamet nå at jeg vet at kroppen må fungere 100 prosent for at jeg skal kunne kjempe med de beste. Det er et ekstremt høyt nivå, det er mange som vil vinne, sier Jacobsen, som er optimistisk på egne vegne:

— Jeg håper jo at jeg blir 100 prosent klar. Jeg har absolutt ikke lyst til å gi meg. Nå har jeg en hel sommer på meg til å få ting på plass, så jeg tror det skal gå bra, melder Jacobsen.

Det er gode nyheter for et hopplandslag som totalt sett presterte under pari sist sesong. Da var det praktisk talt kun Anders Bardal som presterte bra nok. En helt frisk Anders Jacobsen tilbake i toppform vil potensielt gi Norge langt flere muligheter til topp-plasseringer i hoppbakken.