Dramatisk i X Games: OL-mester fraktet til sykehus etter fall

Iouri Podladtchikov ble slått bevisstløs.

Her blir Iouri Podladtchikov fraktet bort fra halfpipen etter et fall.  Foto: Anna Stonehouse / TT / NTB Scanpix

vintersport

Den sveitsiske OL-mesteren i snowboard, Iouri Podladtchikov, ble slått bevisstløs i X-Games søndag. Til alt hell slapp han fra fallet med kun brudd i nesen.

29-åringen fikk et ublidt møte med den amerikanske snøen under halfpipekonkurransen i Aspen og ble liggende urørlig etter landing. Medisinsk personell var raskt fremme hos sveitseren.

Iouri Podladtchikov tok OL-gull i Sotsji i 2014.  Foto: Andy Wong / TT / NTB Scanpix

Podladtchikov, som tilsynelatende traff snøen med hodet først, ble senere fraktet ut av bakken og kjørt til sykehus. Der gjennomgikk han grundige undersøkelser av både nakke og hode.

Ingen av undersøkelsene ga noen negative funn, opplyser arrangøren ifølge lokale medier.

Alt tyder på at Podladtchikov slapp fra den stygge smellen med brudd i nesen.

Hvorvidt søndagens uhell får konsekvenser for sveitserens videre konkurranseplan og deltagelse i OL, er inntil videre ikke kjent.

Podladtchikov tok halfpipegullet under OL i Sotsji for fire år siden.

(©NTB)

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

vintersport