Eckhoff mister verdenscupåpningen

Tiril Eckhoff går ikke verdenscupåpningen i skiskyting i Pokljuka denne uken som følge av forkjølelsen hun har slitt med den siste tiden.

Tiril Eckhoff trener hjemme denne uken.   Foto: Berit Roald / NTB scanpix

vintersport

Tirsdag melder Norges Skiskytterforbund at Eckhoff er frisk og tilbake i trening, men at hun ikke stiller til start i Slovenia.

Eckhoff trener i stedet hjemme frem til søndag for å være best mulig forberedt til resten av sesongen.

Skiskytterprofilen pådro seg en lett forkjølelse i etterkant av den nasjonale åpningen på Sjusjøen nylig.

Da uttalte Eckhoff til NTB at det å holde seg frisk blir det viktigste for henne gjennom vinteren. Eckhoff slet mye med sykdom i OL-sesongen.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

vintersport