Fredag starter OL-festen for fullt. Her er det du bør få med deg.

Curlingkamper og åpningssermonien står på programmet.

I dag blir det show, ispedd litt idrett på natten.   Foto: NTB Scanpix

vintersport

Heller ikke i dag vil det bli utdelt noen medaljer. Men det vil bli pomp og prakt under åpningsseremonien.

Dagens øvelser:

Klokken 00.35: Curling - innledende runde, mixed double, Sør-Korea - Norge (Eurosport Norge)

Klokken 02.00: Freestyle, kulekjøring, kvalifisering, kvinner

Klokken 03.45: Freestyle, kulekjøring, kvalifisering, menn

Klokken 05.35: Curling, innledende runde, mixed double, Sveits - Norge (Eurosport Norge)

Klokken 12.00: Åpningsseremoni. (TVNorge)

På TV: TVNorge, Eurosport og Eurosport Player.

Hedvig Wessel skal ut i kvalfisering i natt.   Foto: NTB scanpix

Nordmenn i aksjon

Curling: Magnus Nedregotten og Kristin Moen Skaslien er det norske doublelaget. Nedregotten kommer fra Oppdal Curlingklubb, og Skaslien fra Oslo Curlingklubb.

Kulekjøring: Hedwig Wessel og Vinjar Slåtten

Favoritter

Det deles ikke ut noen medaljer i dagens øvelser.

Tilbakeblikk

Curling: Det er første gang at det arrangeres mixed double curling i OL. Det har vært en del av VM siden 2008. Kun en gang har Norge stått på pallen i VM, da de tok bronse i Sotsji i 2015. Sveits er den dominerende nasjonen i øvelsen, de har vunnet seks av ni VM-gull.

Kulekjøring: Norge har ingen medaljer på herresiden, men har to gull og ett sølv på kvinnesiden. Kari Traa tok sølv i 2006 og gull i 2002, mens Stine Lise Hattestad tok gull på hjemmebane på Lillehammer i 1994. Hattestad tok også bronse i 1992.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

vintersport