Nå har Anders Jacobsen fått ny jobb

Den tidligere hoppuke-vinneren vurderer å gi seg i NRK.

Anders Jacobsen ga seg som skihopper etter 2015-sesongen. Nå skal han bli bilselger.  Foto: NTB scanpix

vintersport

Anders Jacobsen (32) la opp etter en strålende, men kort hoppkarriere i 2015. Siden det har han jobbet i NRK som ekspertkommentator, mens hans siste sivile jobb var som salgssjef for tyverimerkingsselskapet Securmark.

Nå skriver Nettavisen at han skal bli bilselger i sin hjemby.

– Det tror jeg at jeg kommer til å trives bra med. Jeg har vært bilinteressert hele livet og kjenner de som jobber der. Det er et godt miljø og jeg har fått helt greie betingelser, sier Jacobsen til nettstedet.

Vært med i flere TV-programmer

Hoppukevinneren fra 2006/07-sesongen innrømmer at det har vært vanskelig å gi seg som toppidrettsutøver. Jacobsen har ti VM-medaljer (ett gull i laghopp), en OL-bronse og en andreplass i hoppuka for øvrig å vise til.

Etter karrieren har tobarnsfaren deltatt i «Skal vi danse», «71 grader nord» og «Mesternes mester».

Vurderer NRK-jobben

For å få mer tid med barna kan det bli aktuelt å gi seg som hopp-ekspert, avslører han til Nettavisen.

– Jeg har ikke bestemt meg for det ennå. Jeg har ikke pratet med NRK om det. Det går an å kombinere jobbene, men det kommer litt an på totalbelastningen, forteller Jacobsen.

I helgen avsluttes den norske utgaven av hoppuka i Vikersund. Andreas Stjernen er Norges store håp.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

vintersport