OL-nedtur for Hedvig Wessel

Kulekjører Hedvig Wessel klarte ikke å ta seg videre til OL-finale med 18.-plass i fredagens kvalifisering. Hun får en ny sjanse søndag.

Hedvig Wessel klarte ikke å ta seg videre fra fredagens kvalifisering i OL.   Foto: Gregory Bull / AP / NTB scanpix

vintersport

Wessel fikk kun 68,64 poeng for sitt forsøke og endte på 18.-plass i kvalifiseringen som ble vunnet av franske Perrine Laffont.

Andi Naude fra Canada og Morgan Schild fra USA kapret de neste plassene i kvalifiseringen. I alt ti utøvere tok seg videre til finalen.

I OL får kulekjørerne to sjanser til å kvalifisere seg. Neste mulighet kommer søndag, samme dag som finalen kjøres.

Wessel er eneste kvinnelige norske OL-deltaker i kulekjøring. For herrer deltar Vinjar Slåtten, som kjører kvalifisering senere fredag.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

vintersport