Oilers i ferd med å sirkle inn ny trener

Stavanger Oilers er ikke langt unna å kunne presentere sin nye trener.

Sportssjef Pål Haukali Higson og Stavanger Oilers har pratet med mulige kandidater til å overta den ledige trenerjobben (Arkivfoto)  Foto: Pål Christensen

vintersport

– Vi har kommet dit at vi har startet å prate med kandidater. Vi begynner å nærme oss noe, sier sportssjef Pål Haukali Higson i Oilers til Aftenbladet.

Det skal være både norske, svenske og nordamerikanere i gruppen som Oilers har identifisert som gode trenerkandidater. Intervjurundene skal allerede i gang. Higson håper å ha en ny trener på plass i løpet av de neste par ukene.

– Vi bør ha noe klart før april er omme. Vår klare hovedprioritet nå er å få på plass en ny trener. Vi jobber med spillertroppen parallelt, men det er naturlig at vi prioriterer trenerspørsmålet, sier Higson.

Oilers leter etter en erfaren trenertype som kjenner skandinavisk ishockey, og som har gode resultater å vise til i tidligere klubber.

Pål Gulbrandsen trente Oilers de to siste årene, men partene brøt tidligere denne måneden samarbeidet etter en skuffende sesong som endte med 6. plass i serien og kvartfinaletap i NM-sluttspillet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

vintersport