Salsten forlater Oilers for Storhamar

Ishockeyprofilen Eirik Salsten vender tilbake til Storhamar. Han har signert en toårskontrakt med klubben.

Eirik Salsten vender hjem til Storhamar.   Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN NORWAY

vintersport

Det bekrefter Storhamar selv på sine nettsider tirsdag.

Salsten forlot Hamar-klubben i 2014 og har siden spilt for Vålerenga, Manglerud/Star og Stavanger Oilers. De to siste sesongene har han notert seg for henholdsvis 33 og 27 poeng i seriespillet for Oilers.

I Storhamar står han med 113 kamper og 17 poeng fra tidligere. Salsten spilte både VM og OL for Norge denne sesongen.

– Eirik er en spennende spiller som har gjort en annerledes reise. Han er i en bra alder, har interessante egenskaper i spillet og virker dessuten å være en klok person. Jeg ser fram til å jobbe med ham, sier Storhamar-trener Fredrik Söderström.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

vintersport