Skarstein røk ut i semifinalen

Klarte ikke å kjempe om medaljer på sprinten.

Birgit Skarstein kvalifiserte seg for semifinalen, men var ikke rask nok til å få en finaleplass i onsdagens sprint.  Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN NORWAY

vintersport

Birgit Skarstein kom til semifinalen i Paralympics i sprintlangrenn 1,1 km for sittende, men gikk ikke videre til finalen. Skarstein kom i mål 5,1 sekunder bak amerikanske Oksana Masters, som er gullfavoritten i denne klassen. Det var 1,3 sekunder for langt bak til å sikre seg en finaleplass.

29-åringen måtte bryte i 12 kilometer langrenn søndag etter en velt. Sprinten var hennes andre sjanse til å ta medalje under lekene i Sør-Korea. Hun har en sjanse til på mellomdistansen 5 kilometer lørdag. (@NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

vintersport