Stjernen trenger mer tid: – Et vanskelig valg

Andreas Stjernen (29) har fortsatt ikke bestemt seg for om han fortsetter som skihopper eller legger opp.

Andreas Stjernen kunne juble over seier i skiflygingscupen i vinter.  Foto: Darko Bandic / AP / NTB scanpix

vintersport

– Jeg er nok fremdeles i tenkeboksen. Jeg synes det er et vanskelig valg. På en måte har jeg lyst til å gjøre begge deler. Jeg vil bruke litt mer tid og få ting mer på avstand. Jeg har det ikke travelt, men håper å bestemme meg før 1. mai, sier Stjernen til Trønder-Avisa.

Stjernen hadde en fin sesong i hoppbakken. Sprova-hopperen vant sitt aller første verdenscuprenn og var også med på det norske OL-laget som tok gull i Pyeongchang.

Trønderen sikret seg også den gule trøya for sammenlagtseieren i skiflygingscupen.

– Det som veier for er at det er ganske morsomt å hoppe når det går bra. Det som er imot er at man må begynne å trene igjen – og den motivasjonen er ikke der enda, sier Stjernen til lokalavisen.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

vintersport