Etter stor skuffelse: Nå trekker Bjørgen seg fra verdenscuprenn

Veteranen nøyer seg med ett renn denne helgen.

Marit Bjørgen går kun ett renn denne helgen.  Foto: NTB scanpix

langrenn

Marit Bjørgen (37) er en klokkeklar gullkandidat på distanserennene i OL. Men på sprint får hun det ikke helt til å stemme.

I Lillehammer forrige helg endte hun på en skuffende 18. plass.

Nå bekrefter Norges Skiforbund at Bjørgen står over lørdagens verdenscupsprint i Davos.

Ifølge medieansvarlig for langrennslandslaget Gro Eide har Bjørgen vært i tenkeboksen siden Lillehammer-rennene forrige helg. Spørsmålet var hvorvidt veteranen skulle gå én eller to øvelser i Davos.

Nå nøyer hun seg altså med søndagens 10-kilometer i fri teknikk.

I lørdagens renn blir Bjørgen erstattet av Anne Kjersti Kalvå.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

langrenn