Lokker med 1200 ølbokser for å få ski-VM

Slik jobber trønderne for å overbevise FIS-toppene.
langrenn

Se video i vinduet ovenfor

CANCÙN: Trondheim ønsker å få sitt andre ski-VM i 2021, etter det suksessfulle arrangementet i 1997. Avgjørelsen blir tatt natt til torsdag, på FIS-kongressen i Cancún i Mexico.

Trondheims konkurrenter i kampen om VM er Planica og Oberstdorf.

Mandag ettermiddag åpnet de tre VM-kandidatene sine stands i det meksikanske ferieparadiset Cancún.

De tre VM-kandidatene Planica, Oberstdorf og Trondheim har jobbet hektisk de siste dagene for å se mest mulig innbydende ut for de 17 beslutningstakerne i FIS Council. Les mer om VM-delagasjonenes møte med FIS-toppene her.

Ski-VM 2021

• Tre byer kjemper om å få ski-VM i 2021. Det er Planica, Oberstdorf og Trondheim.

• Avgjørelsen faller i Cancún i Mexico natt til fredag og blir tatt av de 17 mannlige medlemmene av FIS Council.

• Oberstdorf søker for femte gang, mens Planica søker for tredje gang. Dette er Trondheims første forsøk på å skaffe seg ski-VM etter mesterskapet i 1997.

• Guri Hetland er prosjektleder, mens Rita Ottervik er leder for Trondheims søkerkomité.

• En stor delegasjon både fra Trondheim og fra Norges Skiforbund er nå på plass i Cancún.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

langrenn