Valnes sikret seg verdenscuppoeng

Erik Valnes (21) videre fra prologen i Dresden.

I NM: Erik Valnes spurter her i mål på sprinten.  Foto: Line Åserud, NTB scanpix

langrenn

Team Nord-Norge-løperen kom på 23.-plass på fristils-prologen og er klar for kvartfinale i Dresden i dag. Dermed har 21-åringen på ny sikret seg verdenscuppoeng denne sesongen. Valnes kom på 27.-plass på Lillehammer før jul.

Best i dagens prolog var Lucas Chavanat fra Frankrike foran Johannes Høslot Klæbo. Valnes var 5,31 sek. bak franskmannen.

Også nordmennene Kasper Stadaas (6.), Pål Trøan Aune (8.), Even Northug (9.) og Fredrik Riseth (21.) er videre til kvarfinale.

Saken blir oppdatert når kvartfinalene er gått.

Valnes ble nummer fem i sitt kvartfinaleheat og gikk dermed ikke videre til semifinale.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

langrenn