Johannes Thingnes Bø er forlovet

Bekreftet forlovelsen på Instagram fredag.

Johannes Thingnes Bø (t.h.) bekreftet at han er forlovet fredag.   Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

skiskyting

Skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø (24) har forlovet seg med Hedda Kløvstad Dæhli (24).

Det bekrefter Bø på Instagram fredag, med et bilde av forlovelsesringen på hånden til Dæhli og teksten: «She said YES!» (Hun sa ja!).

She said YES! 💍 @heddaehli

A post shared by Johannes Thingnes Bø (@johannesbo) on

I juni i fjor bekreftet Dæhli forholdet på sin Instagram-profil. Der sto det at de hadde vært sammen i et år.

Dæhli studerer juss, og paret bor sammen i Oslo. Hun kommenterer også innlegget på Instagram. «Beste førjulstida noensinne», skriver hun under bildet av ringen.

Bø har startet verdenscupsesongen forrykende. I Annecy forrige helg tok nordmannen sin fjerde strake verdenscupseier.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

skiskyting