Ikke stå koronafast – skift dekk på bilen i tide

Den første snøen har allerede kommet på fjelltoppene her i nord – og da er det snart på tide med dekkskift. På grunn av smitteverntiltak er det i år ekstra viktig å være tidlig ute.

Nå har Tromsø-gründerne fått tre mill. fra nye investorer – valg av kontorplass ble avgjørende for spillselskapet

Start up-bedriften PAZZING jobber med å utvikle et splitter nytt mobilspillkonsept. De valgte tidlig å bli en del av det unike kontorfellesskapet hos Norinnova på Siva Innovasjonssenter, og det valget har bidratt til at de har klart å hente mange millioner i investeringer og offentlige tilskudd.

I morgen kan du komme på gratis foredrag med isbjørnforsker – sjekk programmet her

Under Forskningsdagene i september skal forskere ved Framsenteret reise rundt i Nord-Norge og holde foredrag som er åpne for alle. Isbjørnforskeren, hjerneforskeren og miljøgiftforskeren stiller også til nettmøter for å svare på dine spørsmål.

Jubler for pang-resultat

Full gass under korona-krisen gir svært godt resultat for Bil i Nord Tromsø.

Bygger om for 15 millioner: – Vi gleder oss til det står ferdig

Bil i Nord Tromsø er i full gang med å «bli ny» både ute og inne.

De hjelper nordnorsk forskning til å bli big business: – Her skaper vi mange arbeidsplasser

De går inn døra til Norinnova som gründere eller forskere. Der får de avgjørende hjelp til å lykkes med å utvikle en vekstbedrift og gjøre ideen til virkelighet. Fra lokalene i Tromsø har kreftmedisin, et supermikroskop og mobilplattformspill blitt til – og Norinnova hjelper selskapene mot global suksess.