Med Volvo får du livstids-garanti på originale deler!

Volvo ønsker at din tilværelse med bilen skal være så trygg og bekymringsløs som mulig – derfor tilbyr de en rekke ulike garantier.

Tamokdalen-skredet ble inspirasjonen til novelle

- En del av det nordnorske livet er at folk drar på fjelltur, og så kommer de ikke tilbake, sier Bob Lund McNab. Det er temaet for novellen han har skrevet, som nå er plukket ut til Novellecup.

Rune (50) har hatt over 300 biler

Interessen for bil er stor blant Bil i Nords medarbeidere, og hos noen er begeistringen ekstra stor.

Chat-samtale med bestemor ble vinneroppskrift

Få timer før Novellecup-fristen gikk ut, satte Ida Caspersen Ramberg seg foran datamaskinen og ut strømmet novellen som raskt ble plukket ut til å bli en av finalistene blant 152 noveller.

Plukket ut til Novellecup med novelle på ei setning: - Det er kanskje litt provoserende

Bendik Carlsen eksperimenterer med hvor korte noveller kan være. Med bare ei eneste setning utmerket hans lille fortelling seg og han ble plukket ut blant de åtte som får være med i konkurransen Novellecup.

- Novellecup er en viktig anerkjennelse

Sigbjørn Skåden er aktuell med sin tredje roman. Nå er han også plukket ut som en av åtte finalister til Novellecup og debuterer med sin aller første novelle, som han beskriver som en dyster fremtidsvisjon.

Konkurransen fikk fart på skrivinga – nå vil Ron Røstad jobbe mer med noveller

Ron Røstad er allerede kjent som engasjert byutviklingspaltist. Nå er han av åtte finalister i Novellecup, med et selvopplevd drama fra et akuttmottak.

Det startet med musikk, så fikk Lars (48) ideen til en sjømannshistorie

Lars O. Haugen lyttet til sangen «Sørgemarsj frå indrebyen» og brukte musikken som utgangspunktet for en skikkelig nordnorsk sjømannshistorie. Novellen er nå plukket ut til Nord-Norges største litteraturkonkurranse.

En bisarr mor-datter-affære vekket juryens begeistring

Forfatter Kristin Hauges fortelling om et mor-datter-forhold er så spesielt at det ble plukket ut som en av de beste tekstene blant totalt 152 noveller. Nå kan hennes deltakelse i Novellecup bli starten på en ny familiehistorie.

Sandra (29) skildrer 60-tallets Tromsø – plukket ut til finale

Sandra Marie Kristiansen har skrevet ei novelle om noen dramatiske timer i ei ung kvinnes liv i Tromsø på 60-tallet. Nå er hennes første tekst løftet opp som en av de beste av de 152 novellene som ble sendt inn til Novellecup.

30 år med mennesket i fokus

En av byens viktigste bedrifter har i tre tiår jobbet for at alle skal få ta del i meningsfullt arbeid. Det har ikke gått ubemerket hen i Tromsø.

Bent Kristian kjører verdens mest solgte SUV

Tilfeldigheter gjorde at familiefaren Bent Kristian Rype kjøpte sin første Honda for 12 år siden. Siden den gang har han eid hele fire Honda CR-V.

Kampanje på de beste vinterdekkene

Nå kan du sikre deg vinterdekket som vant NAF sin store vinterdekk-test i fjor. Til en meget gunstig pris!

Glem «Pelle» - her er det «Viggo» som gjelder!

Du har sikkert hørt om Pelle Politibil – men har du hørt om Viggo Politibil? Den restaurerte politibilen er en Volvo 245 fra 1985, og kan nå beskues hos Bil i Nord i Mo i Rana.

Derfor har dekkene dine det best på dekkhotell

Har du dårlig plass til å lagre dekkene? Da kan du sjekke inn på Bil i Nords dekkhotell. Her blir dekkene oppbevart, og du slipper å skifte dekkene selv.