Så lett får du varmen i bilen

Vinterkulda har tatt et godt grep om store deler av Nord-Norge. Hva er da bedre enn å kunne sette seg inn i en varm bil? Mobil-appen Volvo On Call hjelper deg med det meste.

Her er ekstralysene til din Volvo

Den lange og mørke nordnorske vinteren er rett rundt hjørnet. Da er det viktig å både se, og bli sett.

Nå er programmet for DGTL-konferansen klart – Erlend Osnes kommer

DGTL – alt om digital markedsføring er tilbake torsdag 16. januar 2020.

Nå er finalen i gang – disse kan vinne 50.000 kroner

Fredag 1. november starter Novellecupens finalerunde. Nå skal Kristin Hauge og Sandra Marie Kristiansen kjempe om 50.000 kroner.

Kun få stemmer avgjorde i Novellecup – sjekk hvem som er i finalen

Tusenvis av stemmer har kommet inn og det har vært jevnt helt fram til siste slutt. Nå er det klart at Sandra Marie Kristiansen og Kristin Hauge er i finalen.

Hardt arbeid og lange dager ga resultater for Bil i Nord. Nå har de vunnet pris.

De siste årene har gjengen på verkstedet hos bilforhandleren Bil i Nord Tromsø jobbet knallhardt for å gi kundene den aller beste opplevelsen. I helgen ble arbeidet kronet med pris for beste servicemarked.

Første runde stemte nærmere 5.000 i Novellecup – sjekk hvem som har gått videre til runde to

Mange stemmer og nesten 20.000 sidevisninger - det har vært et enormt engasjement i Novellecup. Nå er det klart hvilke fire noveller som skal konkurrere om finaleplassen.

Med Volvo får du livstids-garanti på originale deler!

Volvo ønsker at din tilværelse med bilen skal være så trygg og bekymringsløs som mulig – derfor tilbyr de en rekke ulike garantier.

Tamokdalen-skredet ble inspirasjonen til novelle

- En del av det nordnorske livet er at folk drar på fjelltur, og så kommer de ikke tilbake, sier Bob Lund McNab. Det er temaet for novellen han har skrevet, som nå er plukket ut til Novellecup.

Rune (50) har hatt over 300 biler

Interessen for bil er stor blant Bil i Nords medarbeidere, og hos noen er begeistringen ekstra stor.

Chat-samtale med bestemor ble vinneroppskrift

Få timer før Novellecup-fristen gikk ut, satte Ida Caspersen Ramberg seg foran datamaskinen og ut strømmet novellen som raskt ble plukket ut til å bli en av finalistene blant 152 noveller.

Plukket ut til Novellecup med novelle på ei setning: - Det er kanskje litt provoserende

Bendik Carlsen eksperimenterer med hvor korte noveller kan være. Med bare ei eneste setning utmerket hans lille fortelling seg og han ble plukket ut blant de åtte som får være med i konkurransen Novellecup.

- Novellecup er en viktig anerkjennelse

Sigbjørn Skåden er aktuell med sin tredje roman. Nå er han også plukket ut som en av åtte finalister til Novellecup og debuterer med sin aller første novelle, som han beskriver som en dyster fremtidsvisjon.

Konkurransen fikk fart på skrivinga – nå vil Ron Røstad jobbe mer med noveller

Ron Røstad er allerede kjent som engasjert byutviklingspaltist. Nå er han av åtte finalister i Novellecup, med et selvopplevd drama fra et akuttmottak.

Det startet med musikk, så fikk Lars (48) ideen til en sjømannshistorie

Lars O. Haugen lyttet til sangen «Sørgemarsj frå indrebyen» og brukte musikken som utgangspunktet for en skikkelig nordnorsk sjømannshistorie. Novellen er nå plukket ut til Nord-Norges største litteraturkonkurranse.

En bisarr mor-datter-affære vekket juryens begeistring

Forfatter Kristin Hauges fortelling om et mor-datter-forhold er så spesielt at det ble plukket ut som en av de beste tekstene blant totalt 152 noveller. Nå kan hennes deltakelse i Novellecup bli starten på en ny familiehistorie.

Sandra (29) skildrer 60-tallets Tromsø – plukket ut til finale

Sandra Marie Kristiansen har skrevet ei novelle om noen dramatiske timer i ei ung kvinnes liv i Tromsø på 60-tallet. Nå er hennes første tekst løftet opp som en av de beste av de 152 novellene som ble sendt inn til Novellecup.