Laila og Steffen fikk seg en overraskelse da de sjekket inn på hotell…

Laila og Steffen fikk seg en overraskelse da de sjekket inn på hotell…

Da ekteparet Laila og Steffen sjekket inn på sitt nærmeste hotell, fikk de seg en stor overraskelse.

Denne kunstneren skal gi Tromsø en helt ny attraksjon

Tromsøs nye bydel Vervet skal bli alt annet enn grå, kjedelig og intetsigende. Faktisk håper de bydelens visuelle identitet vil bli så spennende og annerledes at den alene vil trekke besøkende.

Dette moderne legekontoret trenger tre nye, sporty kolleger

Ønsker du deg faglige utfordringer, fleksible dager, spreke kolleger og nybakt brød i lunsjen? Vil du også være med og utvikle et legekontor? Da bør du lese videre.

Anna Svendsen (29) valgte Volvo XC40

En sporty bil til en sporty kvinne: Med varme i rattet og firehjulstrekk passer Volvo XC40 perfekt til skiløperen Anna Svendsen. 

Slik pakker du bilen til påsketuren

Påsken er like rundt hjørnet, og mange skal kjøre til hytta, eller på påskefjellet. Da er det viktig å pakke riktig, slik at bilen blir sikker både for deg og dine passasjerer.

Slik får du bilen skinnende ren

Klargjør bilen for våren – vask bort salt, asfalt og støv.

Nå kan du oppleve Tromsø – slik turistene gjør det!

Har du kjørt hundeslede, padlet i kajakk, kjørt scooter i Lyngen eller vært på omvisning hos Mack? Nå har du sjansen! Denne helgen har reiselivsnæringen i Tromsøregionen samlet seg – og tilbyr et fullpakket program med mange aktiviteter og opplevelser, spesielt rettet mot oss som bor her.

Vil vise at Nord-Norge er mer enn hval og nordlys

Arctic Expedition er opptatt av å utvikle hele landsdelen som destinasjon, og gi turistene de aller beste opplevelsene. Under «Opplev Tromsø» er det derimot tromsøværingene som står i fokus.

Slik blir du kvitt dugg og is på bilvinduene dine

Sliter du med dugg og is på innsiden av vinduene dine? Vi gir deg gode tips for å bli kvitt problemet.

Slik tar de vare på områdets historie, og bringer den videre

Prostneset har vært et sentralt handels- og næringsområde i flere hundre år. Nå ønsker Tromsø Havn å være en sentral nøkkelspiller i utviklingen av byens trivsel og næringsliv.