Bil i Nord
Gå til

Kom med ditt gamle «vrak» og kjør hjem med splitter ny Volvo

– Det er mange som tenker at den første bilen må være billig, men det er jo større risiko for at noe skal skje når man er uerfaren sjåfør og sitter i en gammel bruktbil, sier Oda Svendsen.

Da Harstad-jenta Oda Svendsen skulle kjøpe seg sin første bil, endte hun opp med å lease i stedet for å kjøpe.

Å lease en bil innebærer at du leier en bil for en nærmere tidsbestemt periode, før bilen leveres tilbake igjen.

Som student og fersk sjåfør syntes Oda Svendsen at tilbudet om å lease bil var helt perfekt.

– Da jeg skulle velge min aller først bil, var både foreldrene mine og jeg opptatt av at det skulle være en trygg bil. Gjennom å lease kunne jeg få en ny og trygg bil, det ville jeg ikke hatt råd til dersom jeg skulle kjøpe, sier Oda Svendsen.

Tar innbytte

Bil i Nord kan lokke med en attraktiv avtale om du har en gammel bruktbil, og heller ønsker å kjøre en ny.

- Har du en gammel bil som ikke er verdt det helt store, så tar vi den i innbytte og betaler minimum 30.000 kroner for den. De pengene vil da kunne brukes som forskuddsleie til en privat leasingavtale for en ny bil. For en ny V40 T2 R-design vil du kunne kjøre herfra med en ny bil til kun 2790 kroner per måned, opplyser daglig leder Jan-Hugo Svendsen. 

Avtalen som Bil i Nord nå kan tilby Volvo-kunder forutsetter at innbyttebilen er EU-godkjent, at du har betalt årsavgift for i år og at bilen er fri for heftelser.

Bil i Nord feirer i år 20-årsjubileum med gode kampanjer på leasing.  

Salgssjef Tom Karlsen i Bil i Nord forteller at leasing blir stadig mer populært.

- Mange synes det er bedre å ha en ny bil og betale et månedlig beløp, enn å ta opp et lån for å kunne kjøpe den samme bilen. Med leasing slipper man også bekymringen om innbytte eller selge bilen privat. For de fleste betyr leasing enklere bilhold, sier Karlsen.

Lav månedspris

Oda Svendsen er svært fornøyd med å lease bil.

Oda Svendsen fant en trygg bil i Volvo V40. 

- Jeg har aldri hatt nybil før, og leasingen har gitt meg mulighet til å kjøre en helt ny bil. Jeg er opptatt av kjørekomfort og trygghet. Nye biler følger jo også utviklingen. Nye biler har flere finesser, og til sammen kan det ikke sammenlignes med en bruktbil, sier hun.

For en leie på mindre enn 2.800 kroner per måned kan du, basert på at Bil i Nord betaler deg minimum 30 000 kroner i innbytte for din gamle registrerte bil, inngå denne avtalen.

- Vi tror dette er en meget attraktiv avtale for dem som kan tenke seg en splitter ny bil til en svært god pris, sier Karlsen.

Bil i Nord feirer i år 20-årsjubileum. Denne innbytte-dealen gjelder i jubileumsperioden ut året.

Klikk her for å se alle kampanjetilbudene. 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.