iNord
Gå til

NYANSETTELSE: Ida Caspersen Ramberg (28). 

iNord vokser – ansetter Ida Caspersen Ramberg (28)

Mediebyrået iNord styrker laget med innholdsprodusent Ida Caspersen Ramberg.

På to år har mediebyrået iNord i Tromsø økt med til sammen fem nye stillinger innen innholdsproduksjon, strategi og konseptutvikling.

Ida Caspersen Ramberg (28) kommer fra mediehuset iTromsø der hun har jobbet som journalist i seks år.

Hun har også erfaring fra Nordlys, Dagbladet og TVTromsø.

– Økt kapasitet

– Vi opplever en økende etterspørsel etter våre tjenester og styrker oss nå ytterligere med en innholdsprodusent. Vi er svært glade for å ha Ida på laget og med dette skal vi sørge for både økt kapasitet og raskere levering. Ida har lang erfaring fra journalistikkken, og vet hva publikum ønsker og trigges av, sier daglig leder Are Bessesen i iNord.

Ida C. Ramberg kommer Tromsø, er utdannet journalist fra Høgskolen i Bodø, og har studert kunsthistorie ved Københavns Universitet.

– Jeg gleder meg til å fortelle våre kunders historier til et større publikum. Godt innhold skaper engasjement, troverdighet og tillit, og å bruke godt innhold i markedsføring gir gode resultater, sier Ida Ramberg.

Spisskompetanse

Gjennom den nye ansettelsen kan iNord og mediehusene i Polaris Media Nord-Norge tilby kundene ytterligere spisskompetanse på innholdsmarkedsføring.

iNORD: Trond Tomassen, Marius Karlsen, Richard Sørensen, Camilla Solheim, Are Bessesen, Ida Caspersen Ramberg og Tom Benjaminsen utgjør iNord.  

 

Totalt fem personer jobber nå med innholdsmarkedsføring i iNord.

Ida C. Ramberg begynte 1. januar og er allerede i gang med innholdsproduksjon for flere kunder.

Hun skal primært jobbe med tekster til alle typer plattformer, fra sosiale medier, nettsider, artikler og nyhetsbrev.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.