Bil i Nord
Gå til

Feirer oppkjøp med rekordlav rente

Bil i Nord har kjøpt Jakhelln Bil i Nordland og feirer overtakelsen med en gave til kundene: Kun 0,49 prosent rente på bilfinansiering.

Oppkjøpet av Jakhelln Bil i Bodø, Mosjøen og Mo i Rana skjedde før jul, og selve overtakelsen trådde i kraft 1. januar. Med oppkjøpet styrkes Bil i Nords posisjon som Nord-Norges største privateide bilforhandler.

– Vi ønsker å la kundene våre ta del i feiringen, og gir den rekordlave renten på 0,49 prosent rente på bilfinansiering. Her kan du spare mange tusen på en ny eller brukt bil, sier eier Thor Drechsler.

I tillegg til den lave renten er det ingen krav til egenkapital.

Klikk her for å se utvalget på bruktbiler.

Bil i Nord har en rekke leveringsklare bruktbiler, grundig kontrollert og sjekket. 

Tømmer lageret

Rentetilbudet gjelder på alle merker og alle modeller. Renten er subsidiert i tre år, og gjelder kjøp og levering før 31. januar, så langt lageret rekker.

Kampanjen gjelder ikke brukte biler med pris over 500.000 kroner og nye biler over 1.000.000 kroner. Gjelder ikke Volvo XC60 på SPA-plattform.

Tilbudet gjelder ut januar, og ved alle avdelingene (Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen). 

Normal rente for bilfinansiering ligger på 4,95 prosent, mens kampanjerenten på 0,49 prosent kan gi en betydelig månedlig besparelse på flere tusen kroner.

Klikk her for å bestille prøvekjøring av ny eller brukt bil.

Flere av de nyeste Volvo-modellene har vunnet priser og fått beste score i uavhengige kollisjonstester.  

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.