Blockbuster
Gå til

Ting du kan gjøre i Tromsø

Hvis du kjeder deg i Tromsø er det din egen feil, for byen har alt. Tromsø er en pulserende studentby med alt det innebærer. Du kommer aldri til å kjede deg hvis du går en tur ut på byen i Tromsø. Dessuten er det knapt en by i verden som har flere naturopplevelser å by på enn Tromsø. Shoppingmulighetene er også fantastiske, og hvis du ikke finner det du er ute etter i Tromsø så vil du ikke ha det. Hvis du likevel, av en eller annen grunn, ikke vet hva du du skal gjøre i Tromsø, så kommer det noen gode tips her.

Om du ikke føler deg klar til å oppleve Tromsø, selv etter å ha lest denne artikkelen, men heller vil være hjemme innendørs, så kan du alltids leie en film og være på kino online der hjemme i sofaen.

Dra på Hildr Gastrobar

Du vet aldri hva du får på Hildr. Det avhenger av kokkens humør og hva han eller hun gjør med dagens fangst. Hele atmosfæren i innredningen minner om noe fra en forlatt jegerhytte, piffet opp med pyntenips fra 60-tallet. Her lønner det seg å komme ganske tidlig, for det blir kjapt stappfullt!

Hør noe god musikk

Hvis du liker musikk så skal du definitivt besøke Blå Rock i Strandgata i Tromsø. Blå Rock har ligget her siden 1991 og har en permanent utstilling av rock-gjenstander. I tillegg til god musikk kan du blant annet oppleve signerte portrettfotografier av Frank Zappa og selveste kongen Elvis Presley.

Ta føttene fatt til Fløya

Når man er i Tromsø så er man selvfølgelig nødt til å oppleve litt av den storslagne naturen som finnes i området. Og hvis du befinner deg i området om sommeren er ingen steder som er bedre enn Fløya, dersom du vil oppleve midnattssola. Her er utsikten formidabel, med skue over hele Tromsøya og øyene rundt. Fløya er også fantastisk selv når det ikke er midnattssol!

Se Tromsø fra en RIB-båt

Hvis du virkelig har lyst på en fartsfylt opplevelse, finnes det ingen bedre måte å oppleve Tromsø og områdene rundt på enn ved en tur i RIB-båt. Turen tar deg rundt Tromsøya og stopper flere forskjellige steder underveis, med fortellinger og morsomme anekdoter fra nåtid og fortid.

Unikt glass fra Blåst

Er du ute etter noe virkelig unikt mens du er i Tromsø? Da bør du dra til verdens nordligste glassblåseri, Blåst, i sentrum av Tromsø. Her kan du finne noe virkelig unikt og det hele produseres mens du ser på!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.