Mediehuset iTromsø

Disse vil få deg til å gjennomføre Mørketidsløpet – nå kan du vinne ti timer hos personlig trener

Har du lyst å gjennomføre Mørketidsløpet, men kommer deg ikke opp av sofaen? Disse tre vil hjelpe deg!

Midnight Sun Marathon (MSM) og Sats vil i løpet av denne uken velge ut to personer over 18 år som vil få ti timer med råd og veiledning fra en personlig trener. Målsettingen er at duoen som velges ut skal gjennomføre Mørketidsløpet 5. januar.

– Det er den korteste distansen (5 kilometer) der vi ikke rangerer deltakerne som vi ønsker at duoen skal gjennomføre. Det er jo et fantastisk nyttårsforsett å ha en målsetting som man trener for. Vi ønsker å finne to personer som har tenkt at de burde komme seg og opp av sofaen og komme i gang med trening. De kan vise at de kan komme seg i form til Mørketidsløpet, sier MSM-general Nils I. Hætta.

– Vi vil ikke ha maratonløperne. De klarer seg selv. Det er de som ikke klarer det, men likevel har så lyst vi er ute etter. Det er så mange som kommer til oss om høsten og på nyåret, så er de kanskje ei uke her – og så faller de av, sier senterleder på Sats Langnes, Alexander Forsberg.

 

Får personlig trener

Sats vil følge opp utøverne i de to månedene før Mørketidsløpet.

– Får de en god opplevelse på Mørketidsløpet, så vil de kanskje fortsette med treningen, sier Forsberg.

Sats kommer til å ta en «før»- og «etter»-test av duoen som velges ut. De er helt sikre på man kan forbedre seg mye på to måneder.

– Formmessig kan man gjøre veldig mye. Det skjer mye med kondisjonen i starten. Vi vil også kjøre litt styrketrening ved siden av, for å forebygge skader, sier Patrick Sørensen.

Velges denne uka

Sørensen er den personlige treneren på Sats som skal følge opp utøverne. De vil få to økter i uka – til sammen ti timer – med Sørensen. I tillegg får de trene gratis på Sats ut året.

– Du deltar ved å «like» Sats Langnes og MSM på Facebook og legge ved en kommentar på hvorfor de vil være med, eller om det er en annen person de vil skal få tilbud om trening. Innen fredag blir to stykker bli valgt ut, sier Hætta.

iTromsø kommer til å følge duoen med reportasjer og generelle tips om løpetrening og restitusjon fram mot Mørketidsløpet.

– Vi ønsker å hjelpe noen og gi to personer en kjempegod opplevelse, sier Alexander Forsberg.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.