PÅ GATEPLAN: Graffi Grill ligger i den nye havneterminalen på Prostneset og her kommer man seg enkelt inn med barnevogn.  

Dette er de mest barnevognvennlige kafeene i Tromsø

Unngå trapper og trange dører – her får du oversikten over hvor du lettest kan trille inn med barnevogn når du skal på kafé.

Mediehuset iTromsø har opprettet Facebook-gruppen «Babyklubb iTromsø» som er til for alle gravide og mødre og fedre som er i permisjon i Tromsø.

I tiden fremover kommer iTromsø til å arrangere våre populære barseltreff, men også mindre barsel-eventer.

I Facebook-gruppen skal du kunne holde deg oppdatert på babyvennlige aktiviteter i Tromsø og komme i kontakt med andre som er i samme livssituasjon. Man skal også bruke gruppen til å spørre andre om råd og tips til alt man lurer på.

 

Konkurranse: Meld deg inn i gruppen Babyklubb iTromsø. Første uken i januar 2019 trekker vi ut en vinner blant alle medlemmene i gruppa. Premien er et valgfritt ullsett fra Polarn O. Pyret i en størrelse mellom 50 og opp til 68.

Gruppen finner du her: Babyklubb iTromsø

Mediehuset iTromsø har også gode tips å komme med, som for eksempel de beste plassene for å ta en kaffe eller lunsj når man er i permisjon og har med seg barnevogn.

Her er oversikten over barnevognvennlige kafeer i Tromsø sentrum:

Studentsamfunnet Driv

De åpner klokken 12.00 og har heis til kafeen. I selve kafeen er det god plass til flere vogner og stedet passer bra om man er mange med barnevogn som vil møtes. De har også stellerom som er lett tilgjengelig.


 

Spiseriet, Veita

På Veitas plan tre er det god plass til mange barnevogner og stedet er i ferd med å bli en barseltreff-favoritt. Kafeen Spiseriet har flere bord og det finnes små badekar-sofaer som fungerer fint som ammekroker.


Mathallen

Det er rampe utenfor kafeen i Grønnegata, så man kommer seg fint og lett inn i både butikkdelen og restaurantdelen av Mathallen.


 

Skirri

Restauranten på Kystens hus ligger på gateplan og man kommer seg enkelt inn med vogn.

 

Bærbar

På den nye havneterminalen på Prostneset har det åpnet en fin smoothie- og juicebar. De holder til ved hovedinngangen, så det er enkelt å trille rett inn.


Graffi Grill

I havneterminalen ligger Graffi Grill på motsatt side av Bærbar. De har åpent til lunsj og ligger på gateplan.


Jordbærpikene, Nerstranda

I øverste etasje på Nerstranda senter ligger Jordbærpikene og her er det god plass å trille inn og god utsikt hvis du er heldig og får et vindusbord.


Storgata Camping

I Mack-hallen er det kjempegod plass til mange vogner og dette stedet har mange ulike sittegrupper man kan velge mellom. De åpner klokken 13.00.


Gründer

Dersom man bruker inngangen via Grand hotell, så kommer man seg inn på Gründer uten å måtte tenke på trappa.


 

Jus

På Prostneset – i det grå bygget ved havneterminalen – har det åpnet klesbutikk, BeautyBar og en juicebar. Butikken heter Oasen og har det mest synlige skiltet når man kommer ned forbi Roald Amundsen plass. Jus serverer smoothie, juice, wraps og småretter, og har noen få sitteplasser.

 

Café Sånn

På Kulturhuset ligger den kjente kafeen der man kan trille rett inn fra gateplan.


 

Pastafabrikken

Restauranten i Sjøgata åpner til lunsj og her triller man inn uten problemer.


 

Location

Kafeen ved kinoen er enkelt tilgjengelig og har noen ammevennlige sofaer.


Bårstua, Skansen

På Skansenvollen ligger denne koselige kafeen. De åpner klokken 12.00 hver dag. Kafeen er ikke så stor, så det passer for mindre grupper med barnevogner.


 

Kaffebrenneriet, Veita

Du kommer deg inn fra Storgata, men det enkleste er via Veita-senteret. Der er det plass til noen vogner og det passer fint om man ikke er så mange med vogn som skal møtes.


Kringla, Tvibit

Selv om Tvibit er et ungdomshus, så er kafeen Kringla åpen for alle. Man kommer inn fra gateplan og de har nybakte kanelboller hver dag.
 

Tromsø Sport- og Eventsenter

Har god plass til mange barnevogner og de har i tillegg et lekeland for litt større barn. Holder til i Mack-kvartalet.


Kaia

På Kaia bistro kommer man seg lett inn med barnevogn.


Da Pinocchio

Den italienske restauranten i Grønnegata har også et lite lekerom for barn og man kommer enkelt inn med vogn. Har ikke åpent til lunsj, åpner klokken 16.00.


Vet du om noen barnevognvennlige kafeer som vi har glemt å ta med i listen? Send en e-post til carina.hansen@itromso.no.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.