Opplev Tromsø
Gå til

RADISSON BLU TROMSØ: Hotellet er nyoppusset og innredet med sofistikert design. 

Denne 48-åringen har fått et realt ansiktsløft – opplev det med egne øyne!

Etter tre år med oppussing framstår Radisson Blu Tromsø nå i ny og moderne drakt. Nå ønsker de å være et møtested for tromsøværingene.

Radisson Blu Tromsø tror at å skape og tilrettelegge for unike opplevelser, gir mer enn den vanlige hotellopplevelsen. De mener at et godt hotell er en destinasjon i seg selv.

Vi ønsker å være en levende møteplass som bringer mennesker, opplevelser og aktiviteter sammen, sier Meeting & Event Manager i Radisson Blu Tromsø, Morten Gammelgård Pedersen.

Hotellet har siden 2016 gjort en omfattende renovering. Totalt er alle 269 hotellrom, samt møte -og konferanselokalene, pusset opp. I tillegg er resepsjonen oppgradert, restaurantene fornyet, og bygget for øvrig oppgradert.

– Vi vil være det naturlige møtestedet i byen, også for byens innbyggere, sier Pedersen.

Nå gleder Radisson Blu seg til å vise seg frem for lokalbefolkningen under festivalen «Opplev Tromsø».

Lyse og innbydende rom

De nyrenoverte rommene er dekorert med skandinavisk design, og har lune og beroligende farger i lys grå, beige og hvit.

– Vi har vektlagt særegne, skreddersydde møbler og tekstiler. Det er viktig for oss å gi gjestene den optimale kombinasjonen av komfort og estetikk. Rommene har trendy lamper, bordplatene er i marmor, og på veggene henger lokal kunst, forteller Pedersen.

De fleste av rommene på Radisson Blu gir deg flott utsikt over byen, Ishavskatedralen og Tromsøysundet.

– Vi ønsker at gjestene våre skal ha den vakreste utsikten, og oppleve det beste av byen – rett fra sitt eget rom, sier Pedersen.

Moderne møtefasiliteter

Møte- og konferanseavdelingen har fått topp moderne utstyr, og miljøvennlige løsninger. Ett av flere energisparende tiltak er at lyset automatisk slås av når møterommene ikke brukes. 400 vinduer i hotellet er skiftet ut til trelags, lydtette vinduer, og flertallet av de mer enn 10.000 lyspunktene er byttet til led-lys.

– Vi har fått en energibesparing på hele 25 prosent, noe som betyr mye for vårt klimaavtrykk, sier Pedersen.

NYE MØTELOKALER: Rommene har det nyeste innen tekniske- og miljøvennlige løsninger.  

 

Skreddersyr begivenheter

Møte- og konferanseavdelingen egner seg også ypperlig til å ha ulike arrangementer. Alt fra banketter, selskaper og utstillinger, til kurs og konferanser. Den største salen har kapasitet til 650 personer.

– Vi ønsker å tilrettelegge for alle slags typer opplegg, og at det skal være enkelt for dem som kommer til oss. Vi skreddersyr etter ønsker og behov, og kan sette sammen alt fra dekorerte lokaler til innhold, mat og aktiviteter. Vi er opptatt av å gi en god opplevelse, og sier alltid ja, lover Pedersen.

ARRANGEMENT: Radisson Blu Tromsø skreddersyr opplegg etter ønsker og behov. 

 

Intim à la carte-restaurant

Charly`s Restaurant & Bar har blitt et intimt spisested, med en varm og inviterende atmosfære. Restauranten fokuserer på regionale retter med ferske arktiske råvarer. Her kan du nyte nordnorske favoritter, som reinsdyrstek og grillet tørrfisk.

– Vi vektlegger kortreiste råvarer, slik at man kjenner igjen den lokale smaken når man kommer hit, forteller Pedersen.

Restauranten har avlukkete rom i flere størrelser. Dette gjør at de kan tilpasse ditt besøk til ulike former og selskap, fra fire til 120 personer.

Håndverkerpizza av kvalitet

Yonas Pizzeria & Catering har nå to etasjer, 200 sitteplasser, og en flott beliggenhet ved sjøen, med utsikt mot Ishavskatedralen.

Her serveres håndverkerpizza, laget fra bunnen av. Alt produseres på huset, og stedet har levert kvalitetspizza i over 40 år.

– Vi ønsker å glede med ferske, hjemmelagde pizzaer. Yonas er et perfekt sted å ha forretningslunsj, ta med familien på middag, eller samle vennegjengen på kvelden, mener Pedersen.

Tradisjonell pub-atmosfære

Rorbua Pub er en uformell møteplass, og er innredet med røffe planker og håndhuggede bjelker. Her kan du senke skuldrene i avslappende omgivelse. Det spilles også live-musikk onsdager og lørdager.

– Både på Yonas og Rorbua har vi et stort mulighetsrom til å skreddersy ulike begivenheter. Eksempler er grillfest for 500 personer, eller konserter på ulike scener i bakgården, sier Pedersen.

Med sin store bygningsmasse og fasiliteter, kan hotellet lage det meste fra større til mindre arrangement.

BYGNINGSMASSE OG FASILITETER: Radisson Blu kan lage det meste fra større til mindre arrangement. 

 

Hyggelige priser på hotellovernatting

Under «Opplev Tromsø» har Radisson Blu flere opplevelser for tromsøværingene på agenda.

Hele helgen tilbyr de hyggelige priser på hotellovernatting. Hvem har ikke lyst til å våkne opp i et nyoppusset rom, i en herlig seng, til en fantastisk utsikt, og nyte en deilig frokost?

Avslutt dagen på afterski

På lørdag kan du komme på afterski på Rorbua. Etter å ha vært i løypa i Kroken, topptur i Lyngen eller tatt deg en tur med fjellheisen, er dette en perfekt avslutning på dagen.

– Hotellet tar vare på utstyret ditt, og du kan gå rett fra utflukt og inn på afterski. Litt som i Kitzbühel, sier Pedersen.

På afterski kan du nyte pizza fra Yonas, og en herlig stemning med egen DJ. 

Ta med barna på familiefrokost

Søndagen kan du ta med barna, og komme på familiefrokost fra kl.10-12. Sammen med kokkene, vil de unge delta i forberedelsene av familiens frokost.

– Få en god start på dagen hos oss, før du drar videre til eksempelvis Polaria eller Villmarksenteret, lover Pedersen.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.