EXTRA
Gå til

Snart åpner Tromsøs mest moderne matbutikk

Når nye EXTRA Elverhøy åpner i august, vil den være både større og bedre: forbered deg på lunsj-avdeling, større sortiment og 400 kvm større flate!

Den populære butikken øverst på Tromsøya, har vært stengt siden begynnelsen av januar. Siden da har det gamle bygget blitt revet, og et nytt moderne bygg har reist seg.

Byggeprosessen er ikke helt ferdig, men butikksjef Jonas Fossan forteller at de er godt i rute til åpningen, som blir i august.

– Vi gleder oss enormt mye. Vi ligger godt an, og dette kommer til å bli en fantastisk og topp morderne butikk. Byggeprosessen har gått veldig bra, forteller Fossan.

Den nye EXTRA-butikken vil ha flere digitale løsninger, og blir blant annet den første i Tromsø som har digitale plakater.

Bli med på en sniktitt på nye EXTRA Elverhøy!

– Med digitale plakater vil vi til enhver tid være sikker på at vi har riktig pris. I tillegg vil det visuelt se veldig bra ut, sier Fossan.

I den nye butikken vil det også bli innført self-scan og ShopExpress, noe EXTRA Elverhøy tidligere ikke har kunne tilby kundene.

– Da scanner kunden varene, og gjør betalingen selv. Det gjør handelen mer effektiv. De ressursene vi sparer her, gjør at vi kan ha flere folk i butikk for å hjelpe kundene, samt sørge for at butikken er ryddig, forteller Fossan videre.

Egen lunsj-avdeling

Inne i butikken vil det være et eget lunsj-utsalg.

– Dette er noe helt nytt, og vi er veldig spente på hvordan kundene vil ta imot det. De fleste elsker lukten av fersk bakst og varm lunsj. Her vil det være et bredt utvalg av bakevarer, varmretter og påsmurte bagetter, som er et perfekt lunsj-alternativ, forklarer Fossan.

I tillegg til egen lunsj-avdeling og fersk bakst gjennom hele åpningstiden, er store deler av frukt-avdelingen plassert i en kjølelinje med skap. Det er det ingen andre butikker i Tromsø som tilbyr.

– Nå får vi plassert alt av frukt og grønnsaker som skal ligge kjølt, bak kjøledører. Det vil være med på å minske svinnet, og vi vil kunne tilby kundene en bedre kvalitet på frukt og grønt. I tillegg er det energibesparende, forteller Fossan.

Butikken vil også ha en stor ferskvare-avdeling.

I den nye butikken får vi mange flere kjøle-elementer, slik at vi blir flinkere på sesongvarer. Nå vil vi kunne tilby et bredere sortiment innenfor ferskvare, sier Fossan.

GLEDER SEG: Den nye butikken er bygget opp på samme plass som den gamle.  

 

Det nye bygget er bygd opp på samme tomt som det gamle.

– Men vi har utvidet i bakkant, slik at både butikken og lageret blir større, forteller Fossan.

Med mer plass i butikken, får varereolene mer luft. En helt ny teknologi innen lyssetting, med gjennomgående led-lys og spotbelysning i enkelte vareområder, og lyse lokaler, skal gjøre butikken mer oversiktlig.

– Jeg tror kundene kommer til å merke forskjell, smiler Fossan.

Viktig for nærmiljøet

Siden 2013 har butikken på Elverhøy vært en EXTRA-butikk. Butikken dekker et stort område på toppen av Tromsøya.

– Jeg vil si vi har kunder i alle aldere. Vi er nærmeste nabo til Sommerlyst ungdomsskole, det er mange studentboliger like i nærheten, og vi ligger i et område med mange eneboliger, sier Fossan.

BYGGEPLASS: Butikken er fortsatt en byggeplass, men er godt i rute til åpningen i august. 

 

Butikken har en lojal og stor kundemasse.

– I perioden vi har holdt stengt, har vi opplevd stor etterspørsel fra våre kunder. Våre ansatte har vært utplassert i andre COOP-butikker, og mange har fått spørsmål om når vi åpner igjen på Elverhøy, sier Fossan.

Selv gleder han seg til å åpne opp den nye butikken for nye og gamle kunder.

– Den nye butikken vil bli et stort løft, både for kundene og de ansatte. Vi gleder oss til å ta imot alle våre trofaste og alle våre nye kunder - til en ny og enda bedre butikk! avslutte Fossan med.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.