Nordbyen Boliger
Gå til

Klar for ny bolig? Derfor bør du handle raskt!

I Nordbyen skal det bygges 48 nye, moderne leiligheter. Jo tidligere du kommer inn i prosessen, jo mer kan du skreddersy leiligheten din.

Etter planen skal byggingen av Nordbyen Boliger påbegynnes på nyåret, og da skal 48 splitter nye leiligheter reise seg mellom Forsøket og Erik Vangbergs gate.

NYTT: Mellom Forsøket og Erik Vangbergs gate skal Nordbyen Boliger bygges.  

 

Skreddersy

Leilighetene varierer fra 2-romsleiligheter med bruksareal (BRA) mellom 28 og 39 kvm, 3-romsleiligheter med BRA mellom 72 og 94 kvm, og 4-romsleiligheter med BRA mellom 99 og 120 kvm.

– Dersom man kommer tidlig inn i prosessen, kan man nærmest skreddersy leiligheten sin, og få den akkurat slik man drømmer om, sier Stig M. Nilsen i Steni Eiendom, som står bak Nordbyen Boliger.

ENDRINGER: Kommer man tidlig inn i prosessen, kan man gjøre en rekke endringer i leiligheten sin. 

– Kanskje ønsker man for eksempel en frittstående kjøkkenøy på kjøkkenet? Eller andre løsninger når det kommer til belysning? De fleste ønsker kan realiseres, mot et tillegg i prisen, legger han til.

Sentralt

Nilsen mener utformingen av leilighetene i Nordbyen har blitt veldig fin, og at man har fått til god plassutnyttelse.

– Dessuten er det bra utsikt fra Nordbyen, samt at plasseringen er veldig bra. Prosjektet er relativt nært «alt» - sentrum, UNN, UiT, lysløypa og mye mer.

NÆRHET: Nordbyen Boliger vil ligge nært både sentrum, UiT, UNN og lysløypa.  

 

Han mener nærheten til sentrum vil appellere til mange.

– Samtidig er ikke Nordbyen Boliger i selve sentrum – og det tror jeg mange synes er deilig. Da er det litt roligere omgivelser, samtidig som man fortsatt bor sentralt nok til å ikke gå glipp av noe, sier han.

Les også: 8 grunner til å velge Nordbyen.

Appellerer til mange

Nilsen forteller at de i Nordbyen Boliger har fokus på grønne verdier, og derfor har lagt opp til en stor mengde sykkelparkeringer, opplegg til elbil i parkeringsanlegget, samt fine oppholdsarealer med lekeapparater utendørs.

LEILIGHETER: Stig M. Nilsen i Steni Eiendom mener leilighetene i Nordbyen passer for de fleste. 

 

– Dét mener jeg er styrken til dette prosjektet – at det appellerer til så mange forskjellige mennesker, i forskjellige stadier av livet. Det passer både til studenter, til barnefamilier, til eldre … ja til alle!

– Vi har opplevd stor interesse for leilighetene, og det virker som om folk liker prosjektet, legger han til.

Les også: Marion (69) tok et boligvalg hun ikke angrer: – Nå føler jeg meg friere.

Drømmeleiligheten

Og som tidligere nevnt, dersom man kjøper leilighet tidlig, vil man selv kunne være med på å utforme hjemmet sitt etter helt egne preferanser.

Kanskje ønsker man en spesifikk parkett, eller noen helt spesielle fliser? Kanskje har man lyst på et større bad? Eller en spesiell benkeplate i kjøkkenet? Jo tidligere ute man er, jo større er mulighetene.

DRØMMELEILIGHETEN?: I Nordbyen kan du skape ditt drømmehjem. 

 

– Når råbygget er ferdig, og vi begynner å legge inn vann og avløp i leilighetene, må man begynne å tenke på å komme inn, dersom man ønsker endringer. Når gulvet i leilighetene blir lagt, vil det bli vanskeligere dersom man ønsker endringer i selve rommene, sier Nilsen.

– Er man tidlig ut, er derimot det meste mulig for å skape drømmeleiligheta si!

Lær mer om Nordbyen:

  • Nordbyen består av 48 leiligheter, derav 27 er 2-romsleiligheter, 9 er 3-romsleiligheter og 12 er 4-romsleiligheter.
  • Det er mulighet for å kjøpe garasjeplass, og det legges også opp til både innendørs og utendørs sykkelparkering.
  • Borealis arkitekter og Steni Eiendom AS står bak prosjektet.
  • Prosjektet skal bygges mellom Forsøket og Erik Vangbergs gate.
  • Byggestart er beregnet til nyåret 2020, og boligene skal etter planen stå ferdige i 2021.
  • Salgsstart var 27.juni 2019
  • Vil du vite mer? Besøk https://www.nordbyenboliger.no/, eller ta kontakt med megler Trond-Erling Jensen på 982 80 882.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.