Tromsø ASVO
Gå til

FRUKT: Katrine Figenschau (46) er en av flere ASVO-ansatte som leverer jobbfrukt til byens bedrifter.   Foto: Tom Benjaminsen

Katrine (46) og kollegaene deler ut 600 fruktkurver ukentlig – og dét med et smil!

Katrine Figenschau (46) har jobbet på Tromsø ASVO i nesten 20 år. Når hun leverer jobbfrukt til byens bedrifter, tar hun rollen som Tromsø ASVOs ansikt utad alvorlig.

– Det er viktig for oss som leverer frukt å være hyggelige, blide og imøtekommende, samt ta imot tilbakemeldinger og eventuelle klager på en god måte, sier Katrine Figenschau.

– Vi er jo Tromsø ASVOs ansikt utad, og det er fint å vise fram at vi gjør en god jobb, mener hun.

Les også: Tromsø ASVO hjalp Aksel (25) mot drømmejobben.

600 fruktkurver

Tromsø ASVOs arbeidstakere leverer daglig tjenester både til det private og offentlige næringslivet, og kanskje aller mest kjent er Tromsø ASVOs jobbfrukt.

– Vi leverer ukentlig ut i overkant av 600 fruktkurver i hele Tromsø, forteller salg- og markedsansvarlig Frank Olsen.

BLID: Katrine Figenschau synes det er viktig å være hyggelig, blide og imøtekommende, samt ta imot tilbakemeldinger fra kunder på en god måte, når hun leverer frukt fra ASVO. 

 

Tromsø ASVO får frukten fra Bama og Olav Aakre, og arbeidstakerne pakker den videre i fruktkurver på tre, fem eller syv kilo – alt etter mottakerens ønske.

– Arbeidstakerne våre sjekker, og kvalitetssikrer all frukten, før den pakkes i kurvene. Basisen i kurvene er epler, bananer og pærer, og ellers varierer vi innholdet etter hva som er i sesong, forteller Olsen.

Det for å sikre at mottakerne får de aller beste, og mest smakfulle produktene i kurvene sine.

Frisk luft og mosjon

Katrine Figenschau jobber på fruktavdelingen tre dager i uka. Da pakker hun først kurver, og leverer dem siden ut, sammen med en fast makker, til kunder over hele byen.

– Jeg liker godt å røre på meg, og det får jeg gjort i denne jobben. Dessuten er det godt å være ute, og få frisk luft, mener Figenschau.

Hun synes det er viktig å være ute og møte kundene de produserer varer og tjenester for.

– Og i tillegg er det jo god reklame når vi kommer bærende med flotte fruktkurver! Da er det mange som blir fristet!

Les også: Linn (31) fikk endelig napp - er helt med i hotelljobben!

Fornøyde kunder

PwC i Tromsø er en av Tromsø ASVOS mange kunder, og de mottar fruktkurv hver arbeidsdag.

– I tillegg kjøper vi makuleringsarbeid fra Tromsø ASVO, forteller Beate Kirkvik på PwC.

FORNØYD: Beate Kirkvik på PwC (til venstre) er godt fornøyd med fruktleveringen fra Katrine Figenschau i Tromsø ASVO.  

 

Hun er strålende fornøyd med servicen fra Tromsø ASVO.

– Her på PwC synes alle det er flott å få frukt levert. Den gir den ekstra energien vi trenger i løpet av dagen!

Miljøbevisst

Tromsø ASVO er opptatte av å tenke miljø i produksjonen sin.

– Frukt som sorteres ut, men som allikevel er godt spiselig donerer vi til Kirkens Bymisjon, Kafé 103 og Kafé X. Vi er opptatte av å kaste så lite som mulig, sier Frank Olsen.

Miljøbevisstheten har Tromsø ASVO også i leveringen av fruktkurvene.

– To tredjedeler av de 600 kurvene leveres innenfor sonen Fylkeshuset – Tromsøbrua, og de fleste av disse leveres til fots eller med elsykkel. Det er arbeidstakerne på Tromsø ASVO som står for leveransene – alt fra pakking, til utkjøring og levering til kundene, fortsetter han.

Ferske bakevarer

Men i tillegg til den kjente jobbfrukten, produserer og leverer Tromsø ASVO en rekke andre godsaker: de tilbyr nemlig både catering og varer fra eget bakeri.

FLERE TJENESTER: Tromsø ASVO tilbyr både catering og bakst fra eget bakeri. Her leverer Gustav Karlstrøm ei gulrotkake til sentrumskafeen Solid.  

 

– Vi leverer tradisjonelt koldtbord, samt hvetebakst, kaker og ASVOs gode gulrotbrød! Vi har også et møterom midt i Tromsø sentrum som leies ut, og da kan vi bidra med lunsj og møtemat. I tillegg drifter vi kantine både her i sentrum, og på Sør-Tromsøya sykehjem, forteller Olsen.

Sentrumskafeen Solid er en av Tromsø ASVOs faste kunder. Ukentlig leverer ASVO-bakeriet gulrotkake og focaccia-brød til kafeen.

– Dessuten leverer vi både wraps, pizzaboller og kanelboller til tre ungdomsskoler i byen, sier han.

FAST KUNDE: Solid er en av Tromsø ASVOs faste kunder. Ukentlig leverer ASVO-bakeriet gulrotkake og focaccia-brød til kafeen. 

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.