Mediehuset iTromsø
Gå til

Nå er finalen i gang – disse kan vinne 50.000 kroner

Fredag 1. november starter Novellecupens finalerunde. Nå skal Kristin Hauge og Sandra Marie Kristiansen kjempe om 50.000 kroner.

Nå er det kun ei uke igjen til vinneren av Novellecup, Norges største litteraturkonkurranse, skal kåres. Etter to vanvittig spennende runder, er finalerunden nå i gang.

Det er siste mulighet til å stemme på den novellen du liker best. Man kan stemme èn gang i døgnet på en av novellene. Det er novellen som får flest stemmer som vinner Novellecup.

Her kan du stemme og lese de to finale-novellene

I de foregående rundene har man kunnet følge med på hvor mange stemmer de ulike novellene har fått. I finalerunden holdes dette skjult.

Her kan du lese mer om finalistene:

Det er ingen tvil om at tilhengerskarene har vært engasjerte, men noen har dessverre vært litt for ivrige. iTromsø har måttet luke ut noen stemmer der man har sett at det har vært tatt i bruk metoder for å omgå stemmesystemet. Avstemmingen følges tett, og dersom noen i siste runde bruker metoder for å gi en av novellene flere stemmer, så vil iTromsø til å slå hardt ned på dette og i verste fall diskvalifisere den aktuelle deltakeren.

Vinneren av Novellecup kåres fredag 8. november klokken 20.45 på et arrangement på Storgata Camping.  

Novellecup arrangeres av Mediehuset iTromsø og Ordkalotten, og det er Sparebank1 Nord-Norge som gir premien på 50.000 kroner.

Litteraturfestivalen Ordkalotten starter mandag 4. november og hele programmet kan du se her.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.