Bil i Nord
Gå til

Bilselger Roar Jensen ved Bil i Nord Tromsø.  

Tilbyr minst 30.000 kroner for ditt «vrak»

Så lenge bilen din er EU-godkjent, og du har eid den i mer enn tre måneder, kan du nå slå til på Bil i Nords lukrative innbytte-kampanje!

Fram til nyttårsaften kjører Bil i Nord en stor innbytte-kampanje på en rekke Ford-modeller.

Les mer om Bil i Nords Ford-kampanje her!

– Dette er en kampanje på hovedsakelig nye lager- og utstillingsbiler fra Ford, forteller bilselger Roar Jensen ved Bil i Nord Tromsø.

– Vi skal tømme 2019-lageret, og tilbyr derfor gode priser.

Minst 30.000

Kampanjer er altså som følger: dersom du har en bil som er EU-godkjent, og som du har eid i mer enn tre måneder, får du minst 30.000 kroner for den som innbyttebil. Du kan siden kjøpe eller lease en Ford nybil, en nyere Ford bruktbil, eller en Ford demobil.

­– Her kan man gjøre et kupp! I tillegg til at vi har rabatter på bilene, får man altså minimum 30.000 kroner hvis man bytter inn en bil. Så lenge bilen er EU-godkjent per dags dato, betyr ikke tilstanden noe. Du kan nærmest levere inn et «vrak», sier Jensen.

Nybiler

Blant nybilene er det flere ulike Ford-modeller å velge mellom i kampanjen: Fiesta, Mondeo, Kuga, S-Max, Focus, varebiler i Transit-serien: Courier, Custom, Transit 2T, samt Rangere.

– Kampanjen gjelder ikke bare på leasing – kundene får samme gode innbyttepris, og gode priser ved kjøp og ved lån, legger Jensen til.

Gjeve titler

Nylig gikk Ford av med seieren i International Van of the Year Award (IVOTY). Nærmere bestemt var det nye Ford Transit Custom Hybrids som ble «Van of the year 2020». På andreplass i kåringen havnet Ford Transit Custom EcoBlue hybrid.

I tillegg stakk nye Ford Ranger av med seieren i International Pick-up Award 2020 (IPUA).

God respons

Roar Jensen har allerede opplevd god respons på den nye Ford-kampanjen hos Bil i Nord.

– På bare noen få dager har det vært god interesse, men vi har flere biler på lager, forteller han.

– Vi har biler i forskjellige farger, og på forskjellig utstyrsnivå. Det er bare å ta kontakt – og husk: kampanjen varer kun ut året!

Les mer om Bil i Nords Ford-kampanje her!

* Bilen du bytter inn må være EU-godkjent pr dags dato, og du må ha eid den i minst 3 måneder.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.