iNord
Gå til

Trenger du å streame en hendelse eller et arrangement?

Myndighetene har utvidet tiltakene knyttet til korona-utbruddet, og det betyr at mange av oss i en periode framover ikke kan møtes ansikt til ansikt. Det betyr at flere må se til alternative løsninger for å nå ut til sitt publikum.

Da kan direktesendinger og streaming være løsningen for deg og din bedrift.

I iNord har vi til sammen mer enn 100 års erfaring innen visuell kommunikasjon, markedsføring og journalistikk. Det betyr at vi kan guide deg trygt gjennom ukjent terreng, slik at du når ut til ditt publikum og når de målene du har satt deg, selv i en tid med begrensninger for hvordan man møtes og samhandler med kunder og samarbeidspartnere. 

Tenk alternativt 

– Vi opplever at svært mange ser nytten i streaming av video for å nå ut til befolkningen i disse tider. Det gjelder alt fra trossamfunn til bilforretninger. Etter korona-utbruddet og innføringen av myndighetenes restriksjoner har en rekke arrangementer blitt utsatt eller avlyst. Nå som folk ikke kan samles i større grupper lenger, må man tenke alternativt for å nå ut med budskapet sitt, forteller Tom Benjaminsen. 

FOTOGRAF: Tom Benjaminsen. 

FIKK DU MED DEG DENNE? Kommunikasjon og markedsføring i koronaens tid

Økt etterspørsel

Benjaminsen er fotograf og innholdsprodusent i iNord. De seneste dagene har han opplevd en økt etterspørsel etter streaming og levende bilder fra norske bedrifter og organisasjoner. 

DELE: Opplevelser kan fortsatt deles, selv om vi ikke kan møtes ansikt til ansikt, som før.  

 

– Selv om de fleste av oss sitter på hver vår kant, så kan vi fortsatt dele opplevelser sammen gjennom video og streaming, sier Benjaminsen. 

Erfaring

iNord står bak en rekke live-sendinger og videoproduksjoner de siste årene, og leverer streaming og video av høy teknisk kvalitet.  

– Med streaming fra iNord får man ypperlig bilde- og lydkvalitet. Vi står for alt av det tekniske, slik at bedriftene og arrangørene kun trenger å tenke på det de ønsker å formidle. Det fine med å streame er at kunden også får det ferdige resultatet med seg, slik at dette kan benyttes i ettertid også, forteller Benjaminsen. 

LES OGSÅ: Facebook Premiere – en ny måte å publisere videoer på 

Alt fra gudstjenester til konferanser 

Ønsker du å få streamet et arrangement eller en hendelse? iNord kan levere med høy kompetanse innen både streaming av videoopptak og live-streaming.

STOR BREDDE: iNord kan bidra med streaming av de aller fleste typer events.  

 

– Vi oppfordrer arrangører til å vurdere streaming i disse tider. Om det er festivaler, konserter, sportsarrangementer, gudstjenester, kurs, konferanser eller lignende – alt kan streames, forteller Benjaminsen.   

iNord tar selvsagt hensyn til retningslinjene fra regjeringen og helsemyndighetene, når vi produserer innhold.

#kulturpåkontoret

Asplan Viak gikk nylig ut og oppfordret bedrifter til å arrangere #kulturpåkontoret.

Selv inviterte de alle sine ansatte til en privat, streamet konsert med artist Stine Andreassen, både for å anerkjenne innsatsen til alle som sitter på hjemmekontor, men også for å støtte opp om norsk kulturliv i en røff periode.

Kanskje ønsker du å ta oppfordringen fra Asplan Viak, og gi dine ansatte en hyggelig kulturopplevelse? Da kan iNord bidra med streamingen!

SE DENNE: Slik viser bilforhandleren frem korona-tiltakene de iverksatte:Ta kontakt!

Vil du vite mer om streaming og hva iNord kan bidra med? Ta kontakt med innholdssjef i iNord, Camilla Solheim eller fotograf og innholdsprodusent, Tom Benjaminsen.  

Camilla Solheim - camilla@inord.no - Tlf: 971 22 824 

Tom Benjaminsen - tom@inord.no - Tlf: 906 10 122 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.