TIFF Junior og Mediehuset iTromsø
Gå til

Bli med i tegnekonkurranse – vinn festivalgavekort til TIFF Junior

TIFF Junior og Mediehuset iTromsø inviterer til tegnekonkurranse!

Nå som barnehager og skoler er stengt, er det mange som savner vennene sine. Da er det ekstra fint å ha noe å glede seg til, noe å tenke på som gjør deg glad – og ikke minst noe å gjøre!

– Særlig kan det jo bli lange og litt kjedelige dager for barn og unge, og litt idétørke for alle som plutselig skal drive egen skole eller barnehage hjemme. Derfor tenkte vi at en tegnekonkurranse var en god idé, sier Astrid Aure, festivalsjef for TIFF Junior.

Temaet for tegnekonkurransen er «venner».

– Vi oppfordrer alle barn til å tegne noe som har med venner å gjøre. Har du en venn du gleder deg ekstra til å møte igjen, eller har du og en venn gjort noe artig som du kan vise i en tegning? En venn du vil tegne noe til? Kanskje en venn du har lyst til å gå på filmfestival sammen med? Husk at en venn kan være både stor og liten, gammel og ung, og både dyr, fantasivenner og kosebamser teller, så klart, sier Aure.

Dette må du gjøre:

Send inn din tegning til anka@itromso.no.

Du kan godt ta bilde av tegningen med mobilen og sende oss bildet.

Husk å sende oss navn på kunstneren, alder og telefonnummer.

Innsendingsfristen er onsdag 8. april.

Tromsø Internasjonale filmfestival har en egen barnefestival som arrangeres hver høst. Vi trekker ut fem vinnere som får hvert sitt gavekort til TIFF Junior.

– Vi gleder oss til å ses på festival, når det er helt trygt igjen, sier Astrid Aure.

De fem vinnerne trekkes etter påske.

Tegningene kan bli publisert på itromso.no.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.