Byggern
Gå til

DYKTIG: Peter Jensen, Albert Nilsen og Tor-Magnus Valle hos Bygger´n Tromsø står klar til å hjelpe deg – enten du kommer med et stort eller et lite byggeprosjekt.  

Peter, Albert og Tor-Magnus vil hjelpe deg med alt du trenger for å bygge

Skruer i alle former og størrelser, maling og maleutstyr, vedovner, gulv og dører, trelast og duppedingser. Hos Bygger´n i Tromsø får du alt du trenger for å bygge.

Som navnet tilsier er det trelast og byggevarer det er fokus på hos Bygger´n. I tillegg har butikken to etasjer med stort vareutvalg. Her finnes tak, dører, vinduer, gulv og plater.

– Vi har et stort utvalg av varer på lager, og det vi ikke har, får vi tak i rett fra grossist eller fabrikk. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi levere alt fra grunn til tak, sier daglig leder Edgar Nilsen Lian hos Bygger´n i Tromsø.

Byggevarehuset i Alkeveien på Langnes åpner hver morgen klokka 7 og har åpent til klokka 18 på ettermiddagen.

Dyktige medarbeidere

Bygger´n er ikke i tvil om at det er en rekke fortrinn som gjør dem til det foretrukne byggvarehuset i Tromsø.

– Vi har svært dyktige og fleksible medarbeidere som stiller opp, og de strekker seg langt for å oppfylle kundens ønsker og behov. I tillegg til det store vareutvalget og den lange åpningstiden er det medarbeiderne og den servicen de yter som er vårt store fortrinn. De har god fagkunnskap og kan hjelpe deg med alt du trenger. I tillegg er de svært hyggelige, sier daglig leder Edgar Nilsen Lian.

GODE RÅD: Selger Albert Nilsen elsker å gi gode råd til sine kunder, om alt fra hvilken malepensel som passer best til hvordan du kan vedlikeholde slik at produktene varer lengst mulig.  

 

Hjelper snekkere

Proffselger Albert Nilsen forteller at denne morgenen fikk han en bestilling på en garasje. I løpet av halvannen time fikk kunden tilbudet.

– En slik garasje betyr 2,5 A4-sider med varer, og inneholder alt fra den minste skrue til garasjeporten, forklarer Nilsen. Han har jobbet i byggevarebransjen i 16 år, og er opptatt av å hjelpe kunden slik at den både gjør en bedre jobb og tjener mer.

– Hvis snekkeren ringer eller sender oss en forespørsel, så kan vi plukke og pakke og gjøre alt klart henting. Da kan vedkommende bruke tiden sin til produksjon i stedet for å vente på at varer skal bli plukket. Vi er også fleksibel hvis du ikke har lagringsplass til for eksempel vinduer, så kan det stå her på vårt lager noen dager. Vi ordner det meste, sier Nilsen.

Oppdatert på nye forskrifter

Bygger´n-selgerne er også opptatt av å holde seg oppdatert i faget.

– Vi ønsker å bistå hvis det kommer nye forskrifter, og synes det er viktig at vi kjenner til hva som kreves av et bygg i dag. Hvis du kjøper hos oss er all dokumentasjon du trenger for å ivareta lover og forskrifter samlet og lagret i Byggdok, sier proffselger Tor-Magnus Valle.

Han lover at de også kan tilby anbudsbistad, beregningsprogrammet og tilrettelagt FDV-dokumentasjon (FDV – forvaltning, drift og vedlikehold)

Stort utvalg av dører, gulv og veggplater

Kundemassen til Bygger´n består av både proffmarked og private forbrukere. Alle er like velkomne, uansett om byggeprosjektet er stort eller lite.

– Vi har en stor utstilling av interiørprodukter, og har for eksempel en rekke dører som tåler det nordnorske klimaet med skiftende vær og temperaturer, sier Albert Nilsen.

STORT VAREUTVALG: Kvalitetsvarer til konkurransedyktige priser kjennetegner produktene hos Bygger´n.  

 

I tillegg til å selge, synes Albert Nilsen det er viktig å rådgi kunden slik at det produktet det har behov for.

– Det er utrolig imponerende å høre Albert og de andre selgerne snakke med kunder. De har en enorm kunnskap om produktene og hvordan man for eksempel skal vedlikeholde dem for at de skal holde lengst mulig, sier Edgar Nilsen Lian.

Låner ut tilhenger gratis

Bygger´n er klar over at ikke alle – verken proffkunder eller privatkunder – har tilgang til store biler eller tilhengere. Derfor har de fire tilhengere som de låner ut gratis til kundene.

– Vi låner ut henger hvis du trenger, og hvis du heller ønsker eller har behov for det, kan vi også levere rett hjem til deg. Du ringer, vi bringer. I tillegg er du garantert en service av topp kvalitet, smiler Nilsen Lian.

Ved større forsendelser til proffmarkedet kan Bygger´n også ordne med semitrailer eller større bil, slik at hele ordren kommer til byggeplassen når den skal.

GRATIS HENGER: Bygger´n kan både plukke, pakke og legge klart på en tilhenger, slik at du enkelt og raskt kan hente ordren din.  

 

Betal ved Vipps

Bygger´n i Tromsø har også gjort det enkelt å betale – enten du er privatkunde eller proffkunde.

– Du kan betale med Vipps, og for proffkunder tilbyr vi ukentlig samlefaktura. Du kan faktisk gjøre hele handelen uten å komme i butikken. Bestill i nettbutikken, betal med Vipps og så kan du enten hente ordren din selv eller en butikkmedarbeider kan kjøre ut varene.

Klikk her for å sjekke nettbutikken.

Spesielt i disse korona-tider kan det være mange som ikke kommer seg ut selv, og da er hjemkjøring et godt alternativ. Bygger´n plukker og pakker selvfølgelig varene i henhold til retningslinjer fra Folkehelseinstituttet (se fhi.no).

Tilbyr tekniske tjenester

Flere og flere av kundene ønsker komplette tilbud på rehabilitering, ombygning og tilbygg. Gjennom tjenesten «Bygger´n Tekniske Tjenester» får proff-kunder tilgang til sitt eget tekniske kontor.

– Det kan hjelpe deg med alt fra utarbeiding av tegninger og beskrivelser, kalkyler, søknads- og arbeidstegninger, materiallister, dimensjonering, energiberegning, detaljtegning og 3D-modellering med ferdige BIM-filer, forteller daglig leder Edgar Nilsen Lian.

Klikk her hvis du ønsker mer informasjon om Bygger´n Proff.

Se video:


Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.