Obs Tromsø
Gå til

TRYGG HANDEL: Line Solstand og butikk-medarbeiderne på Obs Tromsø gjør alt for å skape en trygg og god påskehandel.  Foto: Tom Benjaminsen, iNord

Her gjør du påskehandelen trygt og godt

Obs Tromsø har tatt flere grep for å sikre en trygg og god påskehandel. I denne butikken kan du betale med mobilen og det er god plass, slik at du lett kan holde avstand til andre kunder.

På Obs på Jekta storsenter er det full aktivitet denne morgenen. I hele butikken er Obs-ansatte i full sving med å sette ut nye varer og forberede påskehøytiden.

I forbindelse med koronavirus-situasjonen er det utarbeidet egne handlevettregler som skal sikre en trygg og god handel.

– Det aller viktigste folk kan gjøre nå, er å ikke å vente til siste dag før påske før man tar påskehandelen. Da unngår vi at mange handler på en gang. Her på Obs har vi heldigvis stor plass, og du vil oppleve liten trengsel. Dermed er det enkelt å holde avstand til de andre kundene, sier faghandelsjef Line Solstad hos Obs Tromsø.

Obs har åpent fra klokka 8 om morgenen til klokka 22 om kvelden (lørdag 9-20) . De første og de siste timene av åpningstiden er det færre kunder i butikken.

Klikk her hvis du ønsker å lese kundeavisen til Obs.

SKANN: Skann varene med håndskanner eller mobil, pakk rett i posen og så kan du betale med mobilen før du forlater butikken.   Foto: Tom Benjaminsen, iNord

Skann varene selv

Allerede ved inngangen er det tatt grep. Her kan du sprite hendene, i tillegg til at du registrere deg på Shop Express. Da tar du enten en håndskanner fra veggen, eller du laster ned Shop Express-appen, slik at du kan skanne alle varer med din egen mobiltelefon.

Her kan du laste ned Shop Express-appen: Apple eller Google Play

GOD PLASS: Obs Tromsø har store og luftige lokaler, som gjør det enkelt å holde avstand til andre kunder.  Foto: Tom Benjaminsen, iNord

Stort utvalg

Påskevarene er allerede i butikk, og dermed er det enkelt å handle inn allerede nå. I tillegg har Obs flere tusen varer i sortimentet og tilbyr alt fra mat og klær til elektriske varer, byggevarer, leker og utstyr til hjemmetrening.

– På Obs skal du få tak i alt du trenger for å lage en så god påske som mulig. Spesielt i denne tiden er det viktig å hygge seg, det gjelder alt fra lys og servietter til bålpanne og god mat. Her får du tak i alt du behøver, slik at du slipper å dra på flere butikker, sier Line.

Les også: 5 tips for å skape den perfekte påsken hjemme

COOPAY: Obs oppfordrer til å betale med Coopay inne i medlemsappen din eller tæppe bankkortet.   Foto: Tom Benjaminsen, iNord

Kontaktløs betaling

Hvis du bruker håndskanneren eller mobilappen kan du også betale for varene uten å være i kontakt med en butikk-medarbeider.

– I Coop medlemsapp kan du legge inn bankkortet ditt i Coopay, og dermed også betale fra din mobil. Hvis du betaler med Coopay eller tæpper kortet gjør det smitterisikoen svært liten. Vi oppfordrer alle til å vise respekt i kassen og holde avstand til andre kunder, sier Line Solstad.

Her kan du lese mer om Coopay og hvordan du kan betale rett fra mobilen.

– Vi gjør vårt ytterste for å skape en trygg og god handel, og vi takker alle våre kunder som hjelper oss med dette. Selv om vi er i en spesiell situasjon, så ønsker alle vi på Obs at du skal få ei så fin påske som mulig, sier Solstad.

STORT OG GODT UTVALG: Hos Obs Tromsø finner du alt du trenger til å feire hjemmepåske sammen med dine kjære.  Foto: Tom Benjaminsen, iNord

 

De fem handlevettreglene

  1. Planlegg for en påske med familien, men det er fint om kun en person tar seg av handelen
  2. Ikke vent med å handle til siste mulige dag, så unngår vi at mange handler på en gang
  3. Vis hensyn – hold avstand
  4. Kjøp det du trenger til påsken – ikke mer
  5. Følg råd fra myndigheten og ta godt vare på hverandre

GUL PÅSKE: Appelsiner hører påsken til, og på Obs kan du finne ferdige poser, slik at handleturen din går raskere.   Foto: Tom Benjaminsen, iNord

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.