Obs Bygg Tromsø
Gå til

PÅSKESTEMNING: Med bålpanne og kaffekopp blir det påske, uansett hvor, smiler butikksjef Ivar Solberg hos Obs Bygg på Strandveien i Tromsø.   Foto: Trond Tomassen, iNord

Hjemmepåske – hva med å pusse opp?

Det blir en alternativ påske for mange i år, men det betyr ikke at du trenger å sitte og kjede deg. Obs Bygg gir deg her sine beste påsketips for deg som elsker å gjøre noe.

– Det blir en litt spesiell påske i år, nå som man ikke får lov til å dra på hytta. Samtidig er det kanskje nettopp da du kan få gjort den oppussingen som du aldri har hatt tid til ellers, sier butikksjef Ivar Solberg hos Obs Bygg på Strandveien i Tromsø.

Byggevarebutikken opplever at mange ønsker å bruke den ekstra fritiden de nå har, til å pusse opp eller fikse ting hjemme.

– Det er mange som ikke er helt ferdig med oppussingen, der det gjenstår å male et rom eller sette opp de siste listene. Nå har du mulighet til å gjøre deg ferdig, sier Solberg.

Populære farger

Der alt tidligere skulle være hvitt eller grått, er farger i hjemmet blitt stadig mer populært.

– Ulike toner i grønt, blått og rødt selger vi mest av, forteller Solberg, som også kan gi råd om hvilke pensler eller ruller som passer best til underlaget eller malingen.

De siste ukene har snøen lavet ned, og snøskufler er Obs Bygg faktisk utsolgt for!

– Hvis noen finner verandaen sin under all snøen, så har vi også satt fram terrassebeis, ler Solberg.

ENDELIG: Mange oppussingsprosjekter mangler den siste finishen, nå har du tid til å gjøre det ferdig.   Foto: Trond Tomassen, iNord

 

Lister og plater

Ute i hallen finner man lister, veggplater og annen byggevare.

– Lister er en typisk ting som blir stående igjen etter en oppussing og «aldri» blir gjort. Nå er det tid til å få strøket det av lista. Nå er det også kommet lister som er hvitere enn de tradisjonelle i fargen bomull – 0502Y, smiler Solberg.

Hvis det er noen som har lyst å gå i gang med større prosjekter, så er det mange veggplater i ulike varianter å velge mellom. Det mest populære i dag er ferdigmalte MDF-plater og Walls2Paint.

– Det er utrolig enkelt å sette opp, forteller butikksjefen.

På byggevarehuset finner du selvfølgelig også alt av skruer, spiker og annet verktøy som du trenger hvis du skal pusse opp.

ALLE TYPER GULV: Obs Bygg på Strandveien bygget om lokalene sine tidligere i vinter, nå har de en stor gulvavdeling hvor alle typer gulv er utstillet.  Foto: Trond Tomassen, iNord

Vinyl, laminat eller parkett

Obs Bygg pusset opp varehuset tidligere i vinter, og gulvavdelingen er blitt større. Nå inneholder den mange flere vareprøver, som gjør det enklere å finne det gulvet du liker best.

– Det går mest i lyse gulv, og vinyl gulv er blitt veldig populært, dette er både mykere å gå på og er 100% vannfast. Det passer perfekt for eksempel i gangen eller på kjøkkenet, sier Solberg.

Oppgradér uterommet

Hvis du som sagt finner verandaen eller terassen din, så har årets utemøbler allerede kommet til Obs Bygg. I andre etasje har de en stor utstilling med møbler i alle varianter.

– Vi har blant annet et møbelsett med to reclinere, to puffer og et bord til medlemstilbud akkurat nå. Det passer perfekt hvis du ønsker å kose deg i solveggen med en kopp kaffe.

Ingen påske uten bål, og Obs Bygg får daglig spørsmål om de fortsatt har bålpanner. Og det har de.

FARGER: Etter mange år med hvitt og grått er farger igjen populært. Sjatteringer av grønt, blått og rødt er mest trendy. Obs Bygg har et stort utvalg maling og blander den fargen du ønsker.   Foto: Trond Tomassen, iNord

 

Trygg påskehandel

Obs Bygg har lange åpningstider – fra 7 om morgenen til 21 om kvelden, og Solberg oppfordrer kunder til å komme gjennom hele dagen. Da er det enklere å unngå smitte.

Hvis du ikke ønsker å gå i butikken selv, så er det mulig å benytte seg av nettbutikken på nettsidene.

– Da pakker vi varene for deg, og du trenger bare å komme til butikken for å hente, sier Solberg.

Klikk her for å komme til nettbutikken.

– Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig påskehandel hos oss. Mange har spørsmål når de skal pusse opp, og vi er her for å hjelpe deg hvis du har behov for det.

De fem handlevettreglene

  1. Planlegg for en påske med familien, men det er fint om kun en person tar seg av handelen
  2. Ikke vent med å handle til siste mulige dag, så unngår vi at mange handler på en gang
  3. Vis hensyn – hold avstand
  4. Kjøp det du trenger til påsken – ikke mer
  5. Følg råd fra myndigheten og ta godt vare på hverandre

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.