Harila
Gå til

ELBIL: Lexus-selger Trond Johansen, Lexus-selger Magnus Tønder Albertsen og kunderådgiver Frode Mortensen med den etterlengtede elbilen Lexus UX 300e.  

Her er elbilen mange tromsøværinger har gledet seg til

Lexus UX 300e er meget driftssikker og kan skilte med markedets beste batterigaranti. Nå er den klar for prøvekjøring.

Ventetiden er over. Denne uken rullet Toyota-konsernets første elbil inn foran Harila på Skattøra i Tromsø, og endelig kan tromsøværinger få se og prøvekjøre splitter nye Lexus UX 300e.

– Jeg kjenner flere som har gledet seg til dette, meg selv inkludert, sier Trond Johansen, som er selger hos Lexus i Tromsø.

Prøvekjørte bilen i Brussel

Et tosifret antall tromsøværinger har allerede tegnet forhåndskontrakt på UX 300e, og flere venter på å få prøvekjøre bilen. Trond fikk selv prøvekjøre bilen på Autobahn i Brussel tidligere i år, og kan fortelle om en veldig god opplevelse.

– Dette er absolutt en bil verd en prøvetur, også for å sammenligne komfort og støynivå med mange av våre konkurrenter. Denne bilen gir en utrolig god opplevelse! I tillegg har den et spenstig utseende som skiller seg fra andre elbiler, sier Trond. 

10 års batterigaranti

Lexus-selgeren mener dette er en bil som mange kan ha råd til, og som vil passe fint inn i hverdagslivet til folk. Den har en rekkevidde på over 300 km, er meget driftssikker og har dessuten en klasseledende batterigaranti.

– Vi er så trygge på at vår batteripakke holder høy kvalitet at vi tilbyr markedets beste batterigaranti på hele ti år – eller inntil én million kjørte kilometer dersom årlig helsesjekk gjennomføres, sier Trond.

Nye Lexus-eiere fra 25-70 år

I byer som Oslo, Trondheim og Bergen kan Lexus rapportere om en stor interesse for UX 300e. Flere og flere går over til elbil, og interessen for elbiler i premiumklassen øker. Trond ser den samme tendensen i Tromsø, og det er ikke én spesiell gruppe som skiller seg ut.

– De som har forhåndsbestilt bilen hos oss er alt fra 25 til noen og 70 år. Det er et vidt spekter av folk. Prisen er heller ikke skremmende, forteller han.

Ta kontakt for prøvekjøring

UX 300e er nå tilgjengelig for korte prøveturer, og kunder bes ta kontakt med Lexus Tromsø for avtale.

– På grunn av korona-situasjonen kan ikke selgeren være med under prøvekjøringen, og bilen må vaskes mellom hver tur. Det kan bli litt ventetid. Dette håper vi på forståelse for, sier Trond.


Har du spørsmål – eller vil du booke prøvekjøring? Kontakt oss gjerne:

Trond Johansen

tj@lexustromso.no

907 33 721


Magnus Tønder Albertsen

mta@lexustromso.no

991 02 034


Fakta om Lexus UX 300e

  • Lexus’ første batterielektriske bil
  • Batterikapasiteten er på 54,3 kWt
  • Ladehastigheten er på maksimalt 50 kW
  • Rekkevidden er på over 300 km (WLTP)
  • Priser fra 414.000,-

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.