Extra
Gå til

VELKOMMEN: Nå er Extra Grønnegata klar for nyåpning. Butikksjef Sylvester Willumsen og ferskvareleder Malene Kanstad Kristensen ønsker velkommen.  

Nå står «ny» butikk ferdig – feirer med gode tilbud

Extra Grønnegata er nå ferdig utbygget og ombygget. Det betyr 1000 kvadratmeter salgsflate, større fokus på ferskvare, og flere gode åpningstilbud.

Sentrumsbutikken har nå rundt 250 kvadratmeter større butikkflate enn tidligere, og brer seg over hele førsteetasjen i Grønnegata 64.

– Målet var å få mer plass mellom hyllene, et større vareutvalg og et større lager, forteller butikksjef Sylvester Willumsen, som ser fram imot å kunne tilby kundene sine en enda bedre og mer velsortert butikk.

I dag, torsdag 25. juni, tilbyr Extra Grønnegata en rekke gode «åpningstilbud», for å feire den nye butikken:

  • Vannmelon, delt, for 9,90 kroner per kilo.
  • Småvarer fra bakehuset, som wienerbrød og kanelboller, til 5 kroner per stykk.
  • -50 % på vårruller fra varmedisken.
  • -40 % på Coop kaffe blå.

– Vi serverer kaffe og wienerbrød fra klokken 10.00 - velkommen!

NYÅPNING: Extra Grønnegata er bygget om og bygget ut. 

 

Butikksuksess i sentrum

Det er to år siden Extra åpnet butikk i sentrum, og beslutningen skulle vise seg å være en suksess.

– Vi har gått fra 0 til 80 millioner i omsetning på disse to årene, og er også Coop Nords butikk med flest kunder, sett bort fra Coop Obs!, forteller Willumsen.

– Myten om at sentrum er død, stemmer definitivt ikke!

FORNØYD BUTIKKSJEF: Sylvester Willumsen har gledet seg til nyåpningen 25. juni.  

 

Utvidet ferskvare-avdeling

En av Extra Grønnegatas store satsningsområder har vært ferskvare og et godt lunsjtilbud. Dette tilbudet blir nå enda bedre.

–Vi har bygget ut et fullverdig kjøkken i ferskvareavdelingen, og har dermed større kapasitet, i tillegg til et bredere sortiment, forteller ferskvareleder Malene Kanstad Kristensen.

Nye lunsjretter

Alle skal fortsatt kunne finne sin ferskvarefavoritt, i tillegg til at Extra nå har en rekke nyheter å by på:

– Vi kan tilby ulike gryter, fiskeburger, lasagne, fesk og potet, og flere typer varme bagetter. I tillegg har vi fått et selvbetjent varmmatskap, der kunden kan plukke med seg ferdigpakkede retter. Da går lunsjhandelen enda raskere, sier Kristensen.

NYE RETTER: Ferskvareleder Malene Kanstad Kristensen lover både gamle favoritter, og nye retter i ferskvaredisken. 

 

Frokostbar

På grunn av korona-situasjonen er salatbaren på Extra for tiden stengt, men når den igjen kan åpne, vil det være en mye større utgave som møter kundene.

– Det gleder vi oss til å vise fram! I tillegg skal vi starte ei helt ny frokostsatsing. Da skal vi tilby en frokostbar ala salatbaren, men med cottage cheese, kesam, bær, nøtter og liknende. Vi selger veldig mye ferskvare, og har tro på at den nye satsingen vil slå an, mener Kristiansen.

Luftigere butikk

I tillegg til det utvidede ferskvaretilbudet, vil kundene merke at Extra Grønnegata nå har blitt en luftigere butikk, med et mye bredere utvalg.

– Vi har fått en større frukt- og grønt-avdeling, og en større brød-avdeling. Det blir mye større utvalg av for eksempel pålegg og brus, og vi vil få flere selvbetjeningskasser, sier butikksjef Sylvester Willumsen.

–Vi ønsker alle kunder velkommen til nye Extra Grønnegata! 

FRUKT: En av endringene i nybutikken er ei langt større frukt- og grøntavdeling.  

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av iTromsøs redaksjon, men av iTromsøs markedsavdeling.

iTromsø er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på itromso.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.