Invitert til New York

Mye har skjedd siden Marit Victoria Wulff Andreassen hadde sin debutant-utstilling i Galleri NordNorge. Blant annet er hun invitert til New York, noe hun foreløpig ikke har råd til.
forside

Derfor håper hun nå - eller som hun selv sier drømmer om - at noen med stor plass vil kjøpe hennes store og tunge arbeid "Velsigna rund" som for tiden står innpakket i Harstad Kunstforening.

Flere separatutstillinger

Siden utstillinga i Galleri NordNorge, hadde hun en travel høst i fjor med blant annet stor separatutstilling i Telemark Kunstnerforening. På nyåret var det igjen en separatutstilling. Denne gang i Samisk Kunstnersenter i Karasjok. Her ble hun innkjøpt av Sametinget, som nå er i besittelse av blant andre tegningen "titt's and ass".– Gjennom Kunstnersenteret i Rogaland er jeg tatt ut til å representere Norge og Stavanger i Liverpoolbiennalen 2006, og allerede første helgen i juni reiser vi fem billedkunstnere over for å bli kjent med byen og de fem engelske kunstnerne som vi skal samarbeide med. I tillegg får hver enkelt av oss et arbeidsopphold i Liverpool som vi må gjennomføre innen utgangen av september, forteller Marit Victoria Wulff Andreassen.