NY OPPDATERING: Den nye funksjonen skal kun være synlig mellom brukere som følger hverandre, og kan slås av. Velger du å være synlig for andre, vil posisjonen automatisk oppdateres når applikasjonen er åpen.  NY OPPDATERING: Den nye funksjonen skal kun være synlig mellom brukere som følger hverandre, og kan slås av. Velger du å være synlig for andre, vil posisjonen automatisk oppdateres når applikasjonen er åpen. Foto: Skjermdump, Snapchat

Slik slår du av Snapchats nye funksjon